📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
tomek1175 napisał/a:
0:03 - polski mundur po lewej!
No faktycznie niesamowite skoro rzecz dzieje się w polsce...
Titelitury napisał/a:
Jebać amerykanów i jebać amerykę, jebać USA i jebać Obamę i wszystko co amerykańskie.
Ale i tak za chłopaczka piwko
Titelitury napisał/a:
Jebać amerykanów i jebać amerykę, jebać USA i jebać Obamę i wszystko co amerykańskie.
O kurwa agent Putinka na sadolu
Ja tylko przypomnę, że gdyby nie Hamerykanie prawdopodobnie po Niemiecku byśmy teraz pisali, można mieć im wiele za złe ale gdyby nie USA to nikt by Niemców nie powstrzymał podczas II wojny światowej.
Same Ruskie nie były by wyzwaniem, a pozostałe fronty Europy bez USA zostały by dawno zamknięte.
I w takiej sytuacji Niemiec mógł by rzucić więcej wojsk na Ruskich a tego już by Ruskie nie dały rady powstrzymać.
Same Ruskie nie były by wyzwaniem, a pozostałe fronty Europy bez USA zostały by dawno zamknięte.
I w takiej sytuacji Niemiec mógł by rzucić więcej wojsk na Ruskich a tego już by Ruskie nie dały rady powstrzymać.
i chuj ci z tego,jak i tak nas ruskim sprzedali twoi "bracia zza wielkiej wody" wraz z UK. chuj nie przyjaciele.Dlatego mowimy po polsku,a robimy jak najgorsze czarnuchy. Za to im podziekuj.Podziękuj też za spierdolenie mózgowe społeczenstwa,ktore hasło "czy sie robi,czy sie leży..." ma wryte w banie na najbliższe 100 lat. A to wszystko dzieki sprzedaży Polski pod bat ruskiego chama.Polska sie nie rozwinie,dopoki nie zawiesi się systemu socjalnych dopłat. Albo robisz,albo zdychaj(z wyłączeniem inwalidów,to jedyni,ktorych można taką opieką obejmować) Natury nie oszukasz-najsłabsze zwierze osłabia całe stado.Najgłupsze dzieci uwsteczniają poziom całej klasy.Zamiast zrobić klasę z takimi dziećmi,to sie je pcha na siłę "bo to nietolerancyjne",żeby dziecko z upośledzeniem musiało uczyc sie z innymi upośledzonymi.Lepiej zeby sie nauczyciel skupiał tylko na nim,a reszta klasy stoi z programem.
btw.
Przyjaciel przyjaciela wpuściłby do domu bezwarunkowo,tak jak my hamburgerów.A chlopak pompuje tak,jak kiedyś czarni przed białym.Role sie odwróciły.
btw.
Przyjaciel przyjaciela wpuściłby do domu bezwarunkowo,tak jak my hamburgerów.A chlopak pompuje tak,jak kiedyś czarni przed białym.Role sie odwróciły.
znam tego goscia osobiscie, spoko koles.
Jak Trump dojdzie do władzy to możliwe, że w USA nie będzie już pozytywnej dyskryminacji i ten kraj zacznie być coś wart. I może my też coś na tym skorzystamy.
Może.
Może.
@Tux: tylko mi nie chodzi o dystans do siebie i szacunek do własnego kraju, tylko o to, że kto jak kto ale polacy nie mają prawa śmiać się z Amerykanów. W drugą stronę jest inaczej, ale to dlatego, że jesteśmy od nich gorsi.
Myślę, że oni z nas też nie. Nie są nam potrzebne wizy do nich ani ich jakakolwiek pomoc. Trzeba by u nas tylko patriotyzmu. Putin ładnie sobie pogrywa i pokazuje, że Rosja jest wielka a unia może mu naskoczyć. Sankcje? A niech są, Putinowi to zwisa. Gdyby u nas było kilkoro takich, to paręnaście lat i to w USA by prosili o wizy do nas.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów