📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
I potem go wyjebali w dupę.
Jebać amerykanów i jebać amerykę, jebać USA i jebać Obamę i wszystko co amerykańskie.
Soldatów? Żołnierzy ciulu!
Już mnie zaczyna wkurwiać to powszechne śmianie się z Amerykanów na tym portalu. Bo oczywiście polska to taki wspaniały kraj z wykształconymi i kulturalnymi ludźmi... To tak jakby obsrany, obrzygany i obszczany menel śmiał się z biznesmena zarabiającego kilkadziesiąt kafli miesięcznie.
hoszo napisał/a:
Już mnie zaczyna wkurwiać to powszechne śmianie się z Amerykanów na tym portalu. Bo oczywiście polska to taki wspaniały kraj z wykształconymi i kulturalnymi ludźmi... To tak jakby obsrany, obrzygany i obszczany menel śmiał się z biznesmena zarabiającego kilkadziesiąt kafli miesięcznie.
A jakby oni się z nas nie śmiali. Zacznij do chuja pana szukać plusów w naszym kraju. Widocznie twoje życie jest tak smutne, że czujesz się jak menel. Amerykanie chociaż mają do siebie dystans. Mówią sobie "keep smile" i nie plują jadem na swój kraj nawet jak jest źle, bo to jest ich kraj.
@Tux: tylko mi nie chodzi o dystans do siebie i szacunek do własnego kraju, tylko o to, że kto jak kto ale polacy nie mają prawa śmiać się z Amerykanów. W drugą stronę jest inaczej, ale to dlatego, że jesteśmy od nich gorsi.
@up Chyba Ty, ja jestem dumny z bycia polakiem Amerykanie w filmach pokazują, jak to bohatersko umierali za ojczyznę...
My z reguły wolimy dla niej zabijać.
My z reguły wolimy dla niej zabijać.
Przyjacielu !
Mój najlepszy kumpel ponad miesiąc zwiedzał Hamerykę. Był w parku narodowym, NY, Niagara, na obiedzie u farmera, drwala, itp. Turysta, ale ciekawili go także ludzie.
Wnioski - nie mamy mieć żadnych kompleksów porównując:
- żarcie,
- ubiór,
- wypoczynek,
- życie towarzyskie,
- nasze krajobrazy
Krótko pisząc wyleczył się z kompleksów. Wiem - mają kasę, armię, HD i Mustanga ale to nie wszystko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów