Koledzy ? Jaracie z chłopakiem a później na banie krzywe fazy wkręcanie. Do Internetu pajace to jeszcze dajcie? Ale bym was katował wy kurwy pospolite. Z głosu słychać że z was pizdeusze.
Z Piły jesteście? Mam nadzieję że ten chłopek przeczyta mój komentarz i napiszę do mnie .
Ziomek napisz do mnie ja przyjadę i wurucham tych 2 cweli w ryj.
A jak przyjadę z kolegami to każdy z was będzie musiał podtrzymać chuja w ryju. Porobimy fotki wam i na sadistica.
Chuja byś zrobił.
Normalnie bym was rozciągnoł jak stare szmaty. Dawaj adres to się przekonasz . Do Piły pędzle mam 45minut przepisowo a 25 minut jak bede sie spieszył. Ja mam normalny samochod a nie takiego cwela jak wy. Myślisz ze jak masz 25 lat to kozak jesteś. Dawaj adres to Ci pokaże szmato kto kozak jest. Jak Cię w łęb zajebie to będziesz mamę wołał. Dzisiaj się nie bije frajerów tylko ich cweli. Uraz psychiczny boli mocniej niż siniaki. Siniaki zejdą ale łba Ci nikt nie wyprostuje.
Czekam pizdeuszu. Ale na pewno brak Ci odwagi. Indianie pierdoleni tylko krzyczeć potrafią.
Dobry chłopaczyna z Ciebie ale za bardzo się napinasz. Zrób se serię na drążku albo ulżyj. Jakby Ci się nudziło to wpadaj do Lublina. Trochę dalej niż do Piły, ale przecież masz dobry samochód
Chuja byś zrobił.
Skąd wiesz? Sadole nie ruchają, więc zrobią wszystko, by kogokolwiek "wyjebać"
oozyxak0o .
Normalnie bym was rozciągnoł jak stare szmaty. Dawaj adres to się przekonasz . Do Piły pędzle mam 45minut przepisowo a 25 minut jak bede sie spieszył. Ja mam normalny samochod a nie takiego cwela jak wy. Myślisz ze jak masz 25 lat to kozak jesteś. Dawaj adres to Ci pokaże szmato kto kozak jest. Jak Cię w łęb zajebie to będziesz mamę wołał. Dzisiaj się nie bije frajerów tylko ich cweli. Uraz psychiczny boli mocniej niż siniaki. Siniaki zejdą ale łba Ci nikt nie wyprostuje.
Czekam pizdeuszu. Ale na pewno brak Ci odwagi. Indianie pierdoleni tylko krzyczeć potrafią.
Spokojnie bucu bo ci żyłka pęknie
A z tego co widzę to jedyne co trenujesz to osiedlowe grupowe z twoimi kumplami bijatyki a nie żadne sztuki walki bo nawet nad swoim gniewem i złością nie potrafisz zapanować
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów