📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
jebac takich kumpli
niby samochód maja ale kto gimbusom auto daje?
Jak masz takich kumpli to nie potrzeba Ci wrogów, ja pierdole ale dno..
Ja pierdole jakie buce w tym aucie. Naukowo udowodniono że w dzieciństwie rodzice takich ludzi sprzedawali na godziny za pieniądze facetom po 50.
Kolejni super koledzy z którymi nie potrzeba wrogów...
Można by się rozpisywać ale wyjątkowo mi się nie chce.
Można by się rozpisywać ale wyjątkowo mi się nie chce.
Koledzy ? Jaracie z chłopakiem a później na banie krzywe fazy wkręcanie. Do Internetu pajace to jeszcze dajcie? Ale bym was katował wy kurwy pospolite. Z głosu słychać że z was pizdeusze.
Z Piły jesteście? Mam nadzieję że ten chłopek przeczyta mój komentarz i napiszę do mnie .
Ziomek napisz do mnie ja przyjadę i wurucham tych 2 cweli w ryj.
A jak przyjadę z kolegami to każdy z was będzie musiał podtrzymać chuja w ryju. Porobimy fotki wam i na sadistica.
Z Piły jesteście? Mam nadzieję że ten chłopek przeczyta mój komentarz i napiszę do mnie .
Ziomek napisz do mnie ja przyjadę i wurucham tych 2 cweli w ryj.
A jak przyjadę z kolegami to każdy z was będzie musiał podtrzymać chuja w ryju. Porobimy fotki wam i na sadistica.
Chuj że frajerzy ale dajcie piwa by trafiło na główną bo zgłaszam do TV
@Marfi007 Jeśli wiek w profilu się zgadza to od ziomka jesteś z 5 lat starszy. No, kozak z ciebie w chuj.
Chuje nie koledzy. Następnym razem jak go wezmą to niech podziurawi im opony, będzie miał raźniej jak wszyscy będą wracać z buta
Pizdeusze w tej padace. Palą z gościem a później krzywe akcje na banie wkręcają. Jak byłem łepkiem też miałem takiego "kolegę" co po jaraniu krzywe akcje mi wkręcał, aż w końcu skończyło się na tym, że musiałem zapłacić za dwie wyjebane jedynki
Ale co mu najebałem to moje
Ale co mu najebałem to moje
Młody, jeżeli zaglądasz na sadola, i to teraz czytasz to: PIERDOL tych cweli! I to PRONTO. Znam takich typów i możesz się tylko na nich przejechać. Także tego, powodzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów