📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:47
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jebac takich kumpli
niby samochód maja ale kto gimbusom auto daje?
Jak masz takich kumpli to nie potrzeba Ci wrogów, ja pierdole ale dno..
Ja pierdole jakie buce w tym aucie. Naukowo udowodniono że w dzieciństwie rodzice takich ludzi sprzedawali na godziny za pieniądze facetom po 50.
Kolejni super koledzy z którymi nie potrzeba wrogów...
Można by się rozpisywać ale wyjątkowo mi się nie chce.
Można by się rozpisywać ale wyjątkowo mi się nie chce.
Koledzy ? Jaracie z chłopakiem a później na banie krzywe fazy wkręcanie. Do Internetu pajace to jeszcze dajcie? Ale bym was katował wy kurwy pospolite. Z głosu słychać że z was pizdeusze.
Z Piły jesteście? Mam nadzieję że ten chłopek przeczyta mój komentarz i napiszę do mnie .
Ziomek napisz do mnie ja przyjadę i wurucham tych 2 cweli w ryj.
A jak przyjadę z kolegami to każdy z was będzie musiał podtrzymać chuja w ryju. Porobimy fotki wam i na sadistica.
Z Piły jesteście? Mam nadzieję że ten chłopek przeczyta mój komentarz i napiszę do mnie .
Ziomek napisz do mnie ja przyjadę i wurucham tych 2 cweli w ryj.
A jak przyjadę z kolegami to każdy z was będzie musiał podtrzymać chuja w ryju. Porobimy fotki wam i na sadistica.
Chuj że frajerzy ale dajcie piwa by trafiło na główną bo zgłaszam do TV
@Marfi007 Jeśli wiek w profilu się zgadza to od ziomka jesteś z 5 lat starszy. No, kozak z ciebie w chuj.
Chuje nie koledzy. Następnym razem jak go wezmą to niech podziurawi im opony, będzie miał raźniej jak wszyscy będą wracać z buta
Pizdeusze w tej padace. Palą z gościem a później krzywe akcje na banie wkręcają. Jak byłem łepkiem też miałem takiego "kolegę" co po jaraniu krzywe akcje mi wkręcał, aż w końcu skończyło się na tym, że musiałem zapłacić za dwie wyjebane jedynki
Ale co mu najebałem to moje
Ale co mu najebałem to moje
Młody, jeżeli zaglądasz na sadola, i to teraz czytasz to: PIERDOL tych cweli! I to PRONTO. Znam takich typów i możesz się tylko na nich przejechać. Także tego, powodzenia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów