📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Pewnie mu powiedział, że karasie jedzą gówno, albo że jego sum tego jego szczupaka to by na śniadanie...
Chwilę przed plaskaczem wyskoczył z najgorszą możliwą obelgą wobec wędkarza "ta ryba co złowiłeś nie była taka duża jak opowiadasz"
Dramat na miarę halmana.
Halman z tatusiem i kolegami na rybach. Ten bijący to tatuś a bity to oczywiście halman pizdeczka
Jozinzbazinn napisał/a:
Halman z tatusiem i kolegami na rybach. Ten bijący to tatuś a bity to oczywiście halman pizdeczka
spuściłeś się juz czy jeszcze sobie trzepiesz czytając własny komentarz?
Halman napisał/a:
spuściłeś się juz czy jeszcze sobie trzepiesz czytając własny komentarz?
coś ty taki ciekawski? Podnieca cie to? Idź lepiej obciagni staremu bo zaraz się zezłości i nasra ci do ryja znowu.
Jozinzbazinn napisał/a:
coś ty taki ciekawski? Podnieca cie to? Idź lepiej obciagni staremu bo zaraz się zezłości i nasra ci do ryja znowu.
szkoda klawiatury na takiego głupa, miłego dnia pizdo w świecie, pizdo w necie.
Halman napisał/a:
szkoda klawiatury na takiego głupa, miłego dnia pizdo w świecie, pizdo w necie.
Powiedział to gość siedzący non stop na sadiaticu.
chujwdupehalmanowi napisał/a:
Powiedział to gość siedzący non stop na sadiaticu.
im bardziej będziecie prowokować tym bardziej będę responsywny, ogarniasz tą zależność?
Co wy macie do tego Halmana wrzuca wam filmiki zeby wam uprzyjemnic zjebane wasze zycie, a wy jeszcze marudzicie. Do roboty jak nie jest fajna wrzuta, albo samemu coś fajnego znaleźć. Jego czas poświecony na szperaniu, a wasz jak dobrze wykorzystujecie>? Ja swój w 80 % marnuje.
Mez napisał/a:
Co wy macie do tego Halmana wrzuca wam filmiki zeby wam uprzyjemnic zjebane wasze zycie, a wy jeszcze marudzicie. Do roboty jak nie jest fajna wrzuta, albo samemu coś fajnego znaleźć. Jego czas poświecony na szperaniu, a wasz jak dobrze wykorzystujecie>? Ja swój w 80 % marnuje.
halman wrzuca, ale tutaj akurat gówno wrzucił, aż mi smutno. Żeby chociaż uratował film dobrze dobraną muzą...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów