📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Biedni nie dość że mają ciężką robotę to jeszcze utylizacją śmieci muszą się zajmować. I to bez rękawiczek!! Skandal.
Albo się pozbywają dowodów albo kurwa nie rozumiem czemu oni się z tym pierdolą a nie dzwonią po odpowiednie służby.
Erutlev napisał/a:
Albo się pozbywają dowodów albo kurwa nie rozumiem czemu oni się z tym pierdolą a nie dzwonią po odpowiednie służby.
Może wszystkie śmieciarki są już rozdysponowane
Lokalne władze powinny im zakupić coś takiego, mieliby zajebisty wóz bojowy po dopancerzeniu i utylizator w jednym
Mam nadzieję, że podłożyli folię w bagażniku bo sobie zapaskudzą tapicerkę a pranie strasznie drogie
no i dobrze tam to sie nie pierdolą nie to co te pizdy u was w kraju hhhhh tfu.
Meksyk czy Brazylia?
Ogólnie tak jaracie się, że same złe deSilvy giną, jednak policja w Brazylii odpowiada za najwięcej śmierci niewinnych ludzi. Tak tych biednych, jednak uczciwych, którzy nie mają nic, dzięki korupcji rządu, sprzedaży organów i dodatkowo ostatnim mistrzostwom.
eMJay8086 napisał/a:
BEPO po akcji...?
BOPE
BEPO masz w Reichu (Bereitschaftspolizei - policja prewencyjna)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów