📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Rendi, JA jestem wódką.
I tak najbardziej powalony z całego towarzystwa jest Conky, choć mało kto o nim pamięta!
lektor mistrz
conky został rozjebany już absolutnie chyba w przychodni "jaskiniowca" Sama kiedy chyba rick dostał kulke w dupe i sam mu ją wyciągał , mam racje? oblukajcie sobie nie serial, tylko 45minutową wersje świąteczną. jest zajebista. w skrócie: Rick mysli, żę to "bozia" rozdaje prezenty a nie mikołaj, dostaje samochód od Juliana, a rendy jest jeszcze Smokey (albo smoky) i przebrany za elfa daje dupy za hamburgery :DDD
the fuck - '' kurde faja '' .... Toż to niczym ten kabaret Stuhra '' terefere !! , Ty też terefere!!!''. Ja pierdolę
Najlepsza ksywa z calego serialu?
"Musztardowy Tygrys".
"Musztardowy Tygrys".
Mi się najbardziej podobała scena reanimacji Fila Collinsa (Wielki gruby gość z brzuchem jak stodoła) tylko nie pamiętam który to był sezon i odcinek. :/ Jakkolwiek polecam znaleźć i obejrzeć.
lepsza już jest wersja z napisami, niż z tym lektorem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów