18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
Raskolnikow 2013-10-27, 19:37 22
Rendi, JA jestem wódką.
Zgłoś
adekk 2013-10-27, 20:21 5
za chłopaków z baraków zawsze piwko !

legalize it
Zgłoś
Damko 2013-10-27, 21:31 8
Nie ma co wycinków wrzucać. Wszystkie sezony są zajebiste.
Zgłoś
b................2 2013-10-27, 21:36
I tak najbardziej powalony z całego towarzystwa jest Conky, choć mało kto o nim pamięta!
Zgłoś
b................a 2013-10-27, 21:42 1
lektor mistrz
Zgłoś
Jacuu 2013-10-27, 21:44
conky został rozjebany już absolutnie chyba w przychodni "jaskiniowca" Sama kiedy chyba rick dostał kulke w dupe i sam mu ją wyciągał , mam racje? oblukajcie sobie nie serial, tylko 45minutową wersje świąteczną. jest zajebista. w skrócie: Rick mysli, żę to "bozia" rozdaje prezenty a nie mikołaj, dostaje samochód od Juliana, a rendy jest jeszcze Smokey (albo smoky) i przebrany za elfa daje dupy za hamburgery :DDD
Zgłoś
R................y 2013-10-27, 21:54 9
the fuck - '' kurde faja '' .... Toż to niczym ten kabaret Stuhra '' terefere !! , Ty też terefere!!!''. Ja pierdolę
Zgłoś
NastyRascal 2013-10-27, 22:00
Najlepsza ksywa z calego serialu?
"Musztardowy Tygrys".
Zgłoś
anulka046 2013-10-27, 22:04
Kurde faja?
Zgłoś
b................2 2013-10-27, 22:08 1
Mi się najbardziej podobała scena reanimacji Fila Collinsa (Wielki gruby gość z brzuchem jak stodoła) tylko nie pamiętam który to był sezon i odcinek. :/ Jakkolwiek polecam znaleźć i obejrzeć.
Zgłoś
Gieniu 2013-10-27, 22:26
Najlepsza scena to teatrzyk Jima "Rendy patrz kosze powietrze!"
Zgłoś
dumad 2013-10-27, 22:40 11

Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
Zgłoś
m................t 2013-10-27, 22:48
lepsza już jest wersja z napisami, niż z tym lektorem
Zgłoś
mare30ks 2013-10-27, 23:08
nie pamietam jak sie nazywal ten stary gruby kierowca ciezarowki, jego bekanie powinno przejsc do historii

You've got to realize you're just the devil just as much as you're God.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów