silne dzieciaki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
O jakie zajebiste małe bezmózgie fabryki testosteronu. Ciekawe co z nich wyrośnie?
Może atrakcje w cyrku.
Może atrakcje w cyrku.
zajebiste sztuczki będą pod kościołem odpirdzielać
lubię takie filmiki o rumunach, bo zawsze wtedy widać po komentarzach jak to ludzie nie mają pojęcia kim ci rumuni tak naprawdę są, większość nie ma nawet pojęcia że rumuni to nie romowie czyli cyganie i jak widzą słowo rumun odrazu wyobrażają sobie cyganów z Polskich miast, a tym czasem rumuni z romami mają wspólną : pierwszą literę nazwy no i chyba to tyle ich wspólnych cech. Prawdopodobnie nawet w życiu nie widzieli na oczy żadnego rumuna chyba że byli w rumunni bo w polsce ich praktycznie nie ma.
widac że ojciec niespełnione jakies fantazje z dzieciństwa. Szkoda mi chłopaków.
myha napisał/a:
lubię takie filmiki o rumunach, bo zawsze wtedy widać po komentarzach jak to ludzie nie mają pojęcia kim ci rumuni tak naprawdę są, większość nie ma nawet pojęcia że rumuni to nie romowie czyli cyganie i jak widzą słowo rumun odrazu wyobrażają sobie cyganów z Polskich miast, a tym czasem rumuni z romami mają wspólną : pierwszą literę nazwy no i chyba to tyle ich wspólnych cech. Prawdopodobnie nawet w życiu nie widzieli na oczy żadnego rumuna chyba że byli w rumunni bo w polsce ich praktycznie nie ma.
to przeczytaj najpierw te komentarze, bo nikt o rumunach nie wspomnial
Romowie (cyganie) to nie to samo co Rumuni! Ogarnijcie się a nie gadacie głupoty.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów