Kitku zabawy nie lubi. Dagestan.
Kitku zabawy nie lubi. Dagestan.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla takich jak on jest kurwa jedno miejsce, w piecu
Nie przesadzaj, dobrze młodemu poszło...
wyruchałbym tego małego cwela w dupsko, ciekawe jakby mu się spodobał muj kutas wciśnięty w niego po same kule
Zostaw już tego kota w spokoju. Swoje wycierpiał...
Niech mi ktoś wmówi, że to są tacy sami ludzie jak my.
Ps, jebać koty.
Jebac Ciebie!
Jak byłem mały to zajebałem kilka kotów. Jednego wrzuciłem do studni, innego wsadziłem do wora i napierdalałem tym workiem aż zdechł. Miałem wtedy nie więcej niż 7lat, było to bardzo dawno temu i nie pamietam już co miałem wtedy w tym swoim pustym łbie. Nadmienie że wychowałem się w normalnym domu i nikt mnie nie tłukł ani nie kazał jeść kału. Mimo tych incydentów z kotami nie wyrosłem na jakiegoś zwyrola, mam żonę prace i nie jestem popierdolony bardziej niż co drugi użytkownik tego serwisu. Wiem jedno -że małe dzieci potrafią być arcychujami
Dziwne, bo ja miałem złą akcję z żabą, którą zabiłem i 1 kotem, którego rzuciłem psu, potem mnie całe życie sumienie męczyło , tylko ja miałem patole w domu i sam nie wiem, czy to było odreagowanie? Może byłem blisko zostania socjopatą? Aktualnie nie potrafię nikomu zrobić krzywdy, kocham zwierzęta, nawet pająków nie zabijam i zostawiam w domu, bo są przydatne lub wynoszę na zewnątrz, jak inni domownicy mocno trują o jakiegoś, że im przeszkadza.
Dzieciaka powinni szybko ogarnąć, bo może serio rośnie socjopata. Dzieciaka można jeszcze usprawiedliwić, ale pomyśleć, że niektórzy dorośli robią takie i gorsze akcje.
Najlepsze, że co jakiś czas mi się przypominają te 2 akcje i sumienie męczy, więc chyba jest ok.
Jak byłem mały to zajebałem kilka kotów. Jednego wrzuciłem do studni, innego wsadziłem do wora i napierdalałem tym workiem aż zdechł. Miałem wtedy nie więcej niż 7lat, było to bardzo dawno temu i nie pamietam już co miałem wtedy w tym swoim pustym łbie. Nadmienie że wychowałem się w normalnym domu i nikt mnie nie tłukł ani nie kazał jeść kału. Mimo tych incydentów z kotami nie wyrosłem na jakiegoś zwyrola, mam żonę prace i nie jestem popierdolony bardziej niż co drugi użytkownik tego serwisu. Wiem jedno -że małe dzieci potrafią być arcychujami
Byłeś jebniety i zapewne dalej to w tobie siedzi. Ja w wieku 5,5 roku zanosilem kotkom jeść a okoconym kotkom z małymi robiłem posłania i dawałem mleka. Ważne co masz w sobie i jak podchodziłes dla tematu a nie twoja chec wywyższania się
i tu moge pracować bede palił wszystkich pedałów, złodziei tzn polityków, gwałcicieli i pedofili
No ale chłopca też bym tam wrzucił
Spokojnie, konkubent matki wróci ze Specjalnej Operacji na ukrainie, to młodym się zajmie... przekopie gówniaka jak on kotka.
Idź słoiki na smalec już szykuj
[ Dodano: 2024-10-04, 09:47 ]
Up. Kurwa nie ten komentarz zaznaczyłem, do psotnej cipki miało to był
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów