📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
lubie jego ból dupy
No kurwa co za cyrk... Jebani... Jakim chujem toleruje się takie gówno. I jeszcze pierdolenie, że to atak hakerski na sieć sejmową. Dno, dno, dno
To są ręce, które opadają. Co za idioci głosują na Macierewicza i PiS. Tfu...
O ile nie oglądam vlogów to za ten piwo.
To są ręce, które opadają. Co za idioci głosują na Macierewicza i PiS. Tfu...
O ile nie oglądam vlogów to za ten piwo.
dobrze gada , ale pierdoli za długo i wkurwia
chlopak lubi popierdolić
i gdziee ci wielcyy obroncy kaczynskiego i pisuuuu ??? uu zaden tu dupyy z nich nie rozchyli !!!!!!!
xts napisał/a:
lubie jego ból dupy
to jest ból dupy że tacy" experci"będą rządzć polską za pare lat
Co ma umiejętność obsługi Skype do poziomu wiedzy technicznej z innej dziedziny? Takie pierdzielenie bez podstawowej wiedzy vlogera.
@up
Ale jakiej wiedzy? Zerowa wiedza w zakresie lotnictwa...
Później wychodzą kwiatki, że pan profesor stwierdza, że kłamał w swoich wcześniejszych wypowiedziach ...
Ale jakiej wiedzy? Zerowa wiedza w zakresie lotnictwa...
Później wychodzą kwiatki, że pan profesor stwierdza, że kłamał w swoich wcześniejszych wypowiedziach ...
taran7 napisał/a:
Co ma umiejętność obsługi Skype do poziomu wiedzy technicznej z innej dziedziny? Takie pierdzielenie bez podstawowej wiedzy vlogera.
Wiedzy technicznej? Wskaż mi gdzie występuję jakaś wiedza ze strony tych ekspertów. Zwykłe pierdolenie z punktu widzenia pasażera. Takie teorie z dupy, których nawet nie potrafią sensownie argumentować.
Po za tym... No kurwa! To już jest brak mózgu, jak się kurwa nie znają na skype to myślę, że całym PiSie jest ktoś kogo można zapytać jak to ustawić żeby było dobrze.
Chociaż miałem nadzieje, że w całym PiSie znajdzie się osoba, która powie: "Słuchaj Antoni nie wygłupiaj się z tą prokuraturą, to nie był żaden atak tylko Wy nie ustawiliście programu". A tu chuj. Oszołomstwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów