📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
53 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Jak przeczytałem tytuł to myślałem, że jakimś cudem skupiają promienie słoneczne i palą ludzi jak mrówki tyle przegrać
Oho, i znowu: internauci próbujący wymyślić śmieszny komentarz do zwykłego zdjęcia.
Prosimy pomyśleć przed dalszymi próbami.
Prosimy pomyśleć przed dalszymi próbami.
@ Captain obvious
Skupiają, ale miłośników wysokiego szybownictwa:)
Skupiają, ale miłośników wysokiego szybownictwa:)
A gdzie tu sadystyczny element? Jak widać, Sadol się stacza razem ze swoją ideą, a modzi na to pozwalają. Żałosne.
● Homofobia jest ciężką chorobą psychiczną, która powinna być leczona pod przymusem.
● Cebulactwo to polska choroba narodowa.
A gdzie tu sadystyczny element? Jak widać, Sadol się stacza razem ze swoją ideą, a modzi na to pozwalają. Żałosne.
Bo koty, Kolonko, kompilacje faili albo Tusk to sadystyczny element? (okej, ten ostatni to dyskusyjna sprawa)
Ogarnij się, to jest portal humorystyczny, czasami jednak prześlizgnie się przez poczekalnie i taka ciekawostka. I co w tym kurwa złego?
artykuł z serii Sadistic bawi i uczy
ale nie róbmy z niego kwejka ...
basenji, masz więcej tych zdjęć ?
ale nie róbmy z niego kwejka ...
basenji, masz więcej tych zdjęć ?
Swoją drogą ciekawy temacik, wrzuć więcej zdjęć i czegoś o tworzeniu tych chmur to będzie i piwko
@rusofil
mi taki sadol pasuje- uczy, bawi i rozwija- nie muszę dzięki niemu przeglądać całych internetów w poszukiwaniu czegoś o czym można pogadać przy piwie z kumplami albo w innej sytuacji
@rusofil
mi taki sadol pasuje- uczy, bawi i rozwija- nie muszę dzięki niemu przeglądać całych internetów w poszukiwaniu czegoś o czym można pogadać przy piwie z kumplami albo w innej sytuacji
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów