Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Ale po łacinie cancer to krab, tylko ktoś kto tłumaczył nazwę nie uważał na bioli i się pierdolnął :/
@BongMan
Ale po łacinie cancer to krab, tylko ktoś kto tłumaczył nazwę nie uważał na bioli i się pierdolnął :/
cancer to rak po angielsku...
a krab to po prostu crab jeśli dobrze pamiętam lekcje w przedszkolu
Tylko on wyraźnie napisał, że po łacinie...
w przeczkolu nie ucza czytania ze zrozumieniem, ale w podstawowce nauczysz sie tego powodzenia
Ni chuja nie jest to rak
edit:
Podobny rozpierdol jest chyba jeśli chodzi o tłumaczenie 'rak' jako znak zodiaku. Wpiszcie sobie w google 'zodiac cancer' i w 'grafice' was jebane kraby zaleją.
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Kurwa, ludzie, nazwa cancer odnosząca się do choroby nie oznacza zwierzęcia znanego wam jako rak, to dwie różne nazwy, podczas, gdy w polskim to jedna nazwa. Jest wiele przykładów, w których angielski jest pod tym względem bogatszy i bardziej precyzyjny...
No ale np. jak jest znak zodiaku rak, to po angielsku jest cancer, więc w angielskim to się też odnosi do nowotworu i skorupiaka
No ale np. jak jest znak zodiaku rak, to po angielsku jest cancer, więc w angielskim to się też odnosi do nowotworu i skorupiaka
Otóż nie, wówczas cancer odnosi się do znaku astrologicznego, którego graficzną reprezentacją jest zwierzę a nie do zwierzęcia.
Wklep sobie chociażby w google graph, zobaczysz ciekawe fotki, ale zwierzaka ( poza jakimś chorym murzynem ) tam nie zobaczysz.
Wpisz natomiast crayfish, bądź crawfish i zobacz co wywali...
Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, chujki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie kurwa chcieć.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów