Teraz 70 lat po, w wieku lat 90+, te skurwysyny zaczynają czuć się bezkarne.
Pamiętam jak w latach 90 kiedy byłem małym gówniakiem, dziadek zobaczył skina we fleku z naszywką z SS.
Podszedł do tępego łysego chuja, przypierdolił mu w ryj (dziadek 80 lat) i splunął na kurtkę.
Minę debila pamiętam do dzisiaj.
Poligona bym tam wysłał, zahipnotyzował i wmówił, że to dwa kundle i może zrobić co zechce.
Jeżeli te kurwy do teraz nie zrozumiały jaki to kurwa był zbrodniczy system, to kurwa nie mam pytań. I nie ma znaczenia, co teraz dzieje się w Niemczech.
no i co że dziadki pamiętają ? powiem ci jeszcze, że nie dość że pamiętają to wręcz tęsknią , jedź teraz do niemiec i zobacz co się tam dzieje, jak te ich piękne czyste równiutkie chodniczki są zasrywane przez małpiszony z pustyni a wszystkie lokalne biznesy wraz z całym handlem używanymi autami przejęte przez turasów ....... nie dziwię się że dziadki tęsknią
Jak ja tym kurwom serdecznie nie współczuję
Gdyby mój śp. dziadek żył i to zobaczył, to jestem pewien żeby pojechał do tych stetryczałych niemiaszków żeby wytrzeć nimi podłogę.
Teraz 70 lat po, w wieku lat 90+, te skurwysyny zaczynają czuć się bezkarne.
Pamiętam jak w latach 90 kiedy byłem małym gówniakiem, dziadek zobaczył skina we fleku z naszywką z SS.
Podszedł do tępego łysego chuja, przypierdolił mu w ryj (dziadek 80 lat) i splunął na kurtkę.
Minę debila pamiętam do dzisiaj.
Wstawaj, zesrałeś się
dokładnie zesrał się gówno widział i gówno wie i jajka nie obrosły ....
no i co że dziadki pamiętają ? powiem ci jeszcze, że nie dość że pamiętają to wręcz tęsknią , jedź teraz do niemiec i zobacz co się tam dzieje, jak te ich piękne czyste równiutkie chodniczki są zasrywane przez małpiszony z pustyni a wszystkie lokalne biznesy wraz z całym handlem używanymi autami przejęte przez turasów ....... nie dziwię się że dziadki tęsknią
niech kurwy płacą co nam zrobiły nie wolno im tego wybaczyć
Zapraszamy wszystkich niemców pod prysznice celem dezynfekcji z koronawirusa...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów