Kurwa, szpadel ma nieco ponad 20 lat, a cycki już zaczynają wisieć (a wcale takie duże nie są)!
Różnie z tym wiekiem bywa. Siostrzenica ma 8 lat i cycki sterczące jak u jej 5 letniej siostry
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett______________
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.@up co Ty pierdolisz... Czy Ty widziałeś w ogóle kiedyś cycki?? Piękne bez stanika i to jeszcze takie młode Te są zajebiste i jędrne jak sam skurwensyn Śliczne
TO SĄ PIĘKNE CYCKI????
O kurwa, stary... Współczuję partnerek...
Jak laska była chuda, potem sporo przytyła i szybko zrzuciła to tak właśnie cycki wyglądają. I wiek metrykalny nic tu nie zmienia - laska może mieć 30 lat ale jak trzymała jedną wagę całe życie to będzie mieć cycki sterczące jak nastolatka, a znowu jak żre jak świnia i odchudza się metodą "przygłodze się kilka dni to zrzuce" to nawet koło 20stki cycki zaczynają lecieć w dół
Uwielbiam takich "ekspertów".
Więc może Cię zaskoczę, ale pierdzielisz głupoty. Oczywiście, że można się przyczynić do większego zwisania cycków, ale w najwiekszej mierze jest to genetyka. Ile kobiet tyle cycków. Widziałam kobiety z mikro zwiskami, które były chude jak deska, a moje cycki nie chcą zwisać choćby nie wiem co.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów