Uwielbiam takich "ekspertów".
Więc może Cię zaskoczę, ale pierdzielisz głupoty. Oczywiście, że można się przyczynić do większego zwisania cycków, ale w najwiekszej mierze jest to genetyka. Ile kobiet tyle cycków. Widziałam kobiety z mikro zwiskami, które były chude jak deska, a moje cycki nie chcą zwisać choćby nie wiem co.
Ty chyba nie wiesz na jakiej stronie jesteś....Tutaj takie brednie jakie wypisałaś popiera się zdjęciami...
Uwielbiam takich "ekspertów".
Więc może Cię zaskoczę, ale pierdzielisz głupoty. Oczywiście, że można się przyczynić do większego zwisania cycków, ale w najwiekszej mierze jest to genetyka. Ile kobiet tyle cycków. Widziałam kobiety z mikro zwiskami, które były chude jak deska, a moje cycki nie chcą zwisać choćby nie wiem co.
Dawaj fotę na poparcie swoich słów.
o tu ją wstaw sadistic.pl/tag/pokaż%20swoje%20cycki
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Jak już Ci urosną powyżej miseczki A to też zaczną zwsać. Ale pewnie nie urosną.a moje cycki nie chcą zwisać choćby nie wiem co.
A ja tobie partnerów