📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
38 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu
Jak z bajki braci Grimm, zniknęła babcia z wilkiem a wyskoczyło murzyniątko parka białasów... i zaczepotały mewy wystrachane.
Ewidentnie widać że jakieś ciapackie towarzystwo z białymi kurwami jechało furą
Eknen napisał/a:
się spaceruje po nieodpowiedniej stronie drogi, to tak się ma
Powinnaś jakoś zaakcentować, że to żart, bo pewnie zaraz trafi się ktoś kto nie zrozumie i nazwie Cię głupią pizdą.
Może nie wie, że istnieje ruch lewostronny.
Angole to najchujowsi kierowcy jakich widziałem. Jakakolwiek niespodziewana sytuacja na drodze i jest po chuju. Oni są jak te automaty bezzałogowe, robią to czego ich nauczysz, ale nie ma szans na improwizację i samodzielne myślenie.
Źle chłop szedł
Obydwa pojazdy w super stanie technicznym . Jeden wyrzuciło do rowu przy hamowaniu drugi chyba tylko tyłem hamuje .
koxu42 napisał/a:
Ten w białej koszulce wybiegł z lasu z gnatem w ręce?
Ewidentnie to był sztuczny kutas z gumy!
Eknen napisał/a:
się spaceruje po nieodpowiedniej stronie drogi, to tak się ma
Akurat po dobrej stronie się poruszali. To jest anglia.
gufer napisał/a:
drugi chyba tylko tyłem hamuje .
Kierujący Vauxhallem (Oplem) zaciągnął ręczny więc raczej żeby przodem hamował...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów