📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
z wlasnego doswiadczenia, bo mam psa wiem ze czasem przez wlosy nie chce kupa sie odczepic. Ale ja mam to w dupie i niech sobie sam radzi.
nwonigers napisał/a:
z wlasnego doswiadczenia, bo mam psa wiem ze czasem przez wlosy nie chce kupa sie odczepic. Ale ja mam to w dupie i niech sobie sam radzi.
Dobra, dobra... Ty nam tu się psem nie zasłaniaj. Sam masz włosy na dupie
Z mojego doświadczenia to gówno z psiej dupy łatwo się odczepia - pełno tego koło mnie na trawnikach, właściciele (w większości) podczas srania ich pupilków odwracają głowę i udają cichociemnych, a potem powoli oddalają się z miejsca zbrodni
nwonigers napisał/a:
A wiesz jak twój pies sobie z tym radzi? Tak jak wszystkie gdy coś im z tyłkiem nie gra...
...także tak, miłego sprzątania dywanu, kanap, wycieraczek, a może i nawet pościeli.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów