Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sadzasz młodego/młodą "na barana" to znacznie ułatwia zachowanie równowagi w takiej sytuacji...
Można też przerzucić na drugą stronę, ale zaraz by się ktoś dopierdolił, że znęcanie, bla, bla, bla...
Odpowiedź jest bardzo prosta:
Sadzasz młodego/młodą "na barana" to znacznie ułatwia zachowanie równowagi w takiej sytuacji...
Można też przerzucić na drugą stronę, ale zaraz by się ktoś dopierdolił, że znęcanie, bla, bla, bla...
masz moje piwo bo ja pomyślałem tylko o wersji drugiej ale bez żadnych wątpliwości hahahhaahaa
dobra, pytanie dla tatusiów za wirtualne piwo, co byś cie wykombinowali w takiej sytuacji? Następna przeprawa kilometr dalej
Puscil bym dziecko przodem, szybciej by przeszlo bez pomocy
najpierw sprawdził bym czy ta lina jest napięta tak jak być powinna.
Nawet, gdyby nie była odpowiednio napięta (tak jak na filmiku) ustawiasz się do niej przodem, napinasz ją, kroki robisz w bok, a nie drepczesz, jak pierdolona gejsza, bo z tego nic dobrego nie wyniknie...
Masz punkt zaparcia i podparcia....
To był podstawowy błąd...
dobra, pytanie dla tatusiów za wirtualne piwo, co byś cie wykombinowali w takiej sytuacji? Następna przeprawa kilometr dalej
Wystarczy wprowadzić tylko małą korektę - w trakcie lotu, starać się upaść na bąbla.
Odpowiedź jest bardzo prosta:
masz moje piwo bo ja pomyślałem tylko o wersji drugiej ale bez żadnych wątpliwości hahahhaahaa
Co wy pierdolicie? jakie przerzucić, jakie zachowanie równowagi? przecież to bajorko płytkie jest jak ja pierdolę i kajmany raczej tam nie pływają, bierzesz młodego na barana i przeprawiasz się przez brud jak w wojsku, kurwa, jakie księżniczki...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów