18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Chodzenie po Antarktydzie
B................O • 2012-09-11, 1:01
Janusz Korwin-Mikke u Tomasza Lisa (10.09.2012)

"Dla mnie człowiek, który nie ma nóg się świetnie nadaje do chodzenia po Antarktydzie, bo mu nogi nie odmarzną."
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M................n 2012-09-11, 1:10 2
Zapewne niezbyt wielu zrozumie.
Zgłoś
FoxBlade 2012-09-11, 1:11
Dla mnie człowiek bez mózgu świetnie się nadaje do rządzu, bo tam nie trzeba go używać.
Zgłoś
C................1 2012-09-11, 1:18 186
Nie ma to jak zbitek zdań wyrwanych z kontekstu i wklejony w serwisach plotkarskich. Wszyscy wszędzie wklejają te same fragmenty. Nikt nigdzie nie wklei np. tego: "To, oczywiście, nie jest zarzut w stosunku do para-sportowców. Oni są tylko pionkami w tej rozgrywce. Oni chcą walczyć na arenie – i pokazywać innym inwalidom, że kalectwo można w dużym stopniu przezwyciężyć. I wszyscy inwalidzi powinni te zawody oglądać!! Natomiast od lat piszę, że ludzie pełni dobrej woli – jak p.Martenka właśnie – po prostu nie mają pojęcia, o czym piszą. Nie mają – bo w życiu nie widzieli para-olimpiady, która jest zaprzeczeniem reguł olimpijskich. Dlaczego para-olimpiada jest – jako wydarzenie sportowe – nonsensem? Dlatego, że premiuje cechę będącą przeciwwskazaniem do uprawiania sportu: kalectwo. I tu rodzą się podstawowe paradoksy. Jeśli zrobimy zawody w skoku wzwyż dla liliputów, to mierzący 140 cm karzełek może ustanowić rekord świata skacząc 130 cm. Jednak jest to wysokość niedostępna dla liliputów mierzących 90 cm... Podobnie w pływaniu: zawodnik pozbawiony lewej nogi nie ma szans z zawodnikiem pozbawionym tylko łydki – a ten z zawodnikiem pozbawionym stopy, a ten z zawodnikiem pozbawionym połowy stopy!! W sporcie zawodnicy walczą (pomijając kategorie młodzików, juniorów, kobiet czy oldboyów) jako jedna kategoria: pełnosprawni. Natomiast niepełnosprawni nie stanowią jednej kategorii.Każde kalectwo jest inne. By temu zaradzić ustala się skomplikowane „przeliczniki”.Podobnie jak na rajdach samochodowych – tylko tam jest to obiektywne (pojemność silnika mierzy się w centymetrach) – a tu...Tu o zdobyciu medalu w niewielkim tylko stopniu decyduje wynik: w znacznie większym ten, kto ustanowił przelicznik..." Jest to cytat z tego samego artykułu, który w całości można przeczytać tutaj: jkm.nowyekran.pl/post/73028,para-olimpiada-czyli-paranoja

Taki komentarz na temat co powiedział JKM( Komentarz NIE JEST Mój)
Zgłoś
M................n 2012-09-11, 1:36 3
Cytat:

Taki komentarz na temat co powiedział JKM( Komentarz NIE JEST Mój)

To po chuja wklejasz tu cudze zdanie. Widzę zajebiście kreatywny jesteś
Zgłoś
C................1 2012-09-11, 1:41 15
@up wrzucam bo wszyscy robią nagonkę na Korwina.
Zgłoś
M................n 2012-09-11, 1:42 11
A robią. To prawda. Nie dziwię sie temu, bo nie lubi się ludzi, którzy bezczelnie mówią co myślą.
Zgłoś
Sethemar 2012-09-11, 1:43
@up
jaka nagonka?
Przecież dobrze powiedział ;]
Zgłoś
ProVVe 2012-09-11, 1:53 35
Ja tam mam zamiar na Korwina głosować... Mówi co go boli i jak jest, a nie pierdoli i kłamie z bonusowym sprzedawaniem kraju wszystkim wkoło...
Zgłoś
Radysh 2012-09-11, 1:57 9
Czesiek181 Nie pierdol. Mikke jest kawał chama i sam do tego się przyznaje. Pierdoli co mu ślina na język przyniesie. Później wycofuje się z własnych wypowiedzi, rakiem. Wide artykuły na Fronda (tak czytam.) Zatem, karny kutas należy mu się w sam ryj.
Tyle mojej wypowiedzi, ponieważ z ludźmi chorymi psychicznie oraz ich przydupasami staram się nie rozmawiać.
Zgłoś
Lopez 2012-09-11, 2:30
I to jest kurwa czarny chumor, a nie to co te cioty wstawiają!

PS: ale ogólnie to chuj w dupe Korwin-Mikke.
Zgłoś
Vinewood 2012-09-11, 7:27
Hehehe, wyobraźmy sobie sytuacje: Korwin Mikke przyłapany na gwałceniu czterech 10 letnich dziewczynek..

Reakcja tłumu: buuuuuu
Reakcja fana: pszynajmię zlegalizuje marihuane xD
Zgłoś
white_rabit 2012-09-11, 7:48 30
Radysh napisał/a:

Czesiek181
Tyle mojej wypowiedzi, ponieważ z ludźmi chorymi psychicznie oraz ich przydupasami staram się nie rozmawiać.

czyli nie ma co z tobą wchodzić w konwersację... sam siebie podsumowałeś, szczery do bólu.

lewacke media zajebiście manipulują faktami...
tu nie chodzi o to że ktoś jest po czyjejś stronie, prawica, lewica... tu chodzi o to żeby troche pomyśleć, dojśc do jakichś sensownych wniosków, o co w naszym 'kochanym' 'państwie' w chuj trudno... ludzie zamiast pomyśleć kierują się tym co mówi masa, emocje przekazywane przez media wpływają na postrzeganie świata i często przez to jego obraz jest wypaczony... ale co ja się będę produkował... zaraz jakiś pseudo-profesor się wypowie i mnie zjedzie.

Radysh napisał/a:

Vinewood
Hehehe, wyobraźmy sobie sytuacje: Korwin Mikke przyłapany na gwałceniu czterech 10 letnich dziewczynek..

Reakcja tłumu: buuuuuu
Reakcja fana: pszynajmię zlegalizuje marihuane xD

wyobraźcie sobie taką sytuację: Vinewood został przyłapany na gwałcie 3 chłopców, na miejscu znaleziono materiał biologiczny.

reakcja tłumu: buuuu
raekcja jego matki: to napewno nie mój synek, to nie jest jego nasienie.

Ja pierdole... gdzie ja żyję
Zgłoś
snik0 2012-09-11, 10:02
i ma racje,
Zgłoś
magnez 2012-09-11, 10:41 10
buhahaha-wszyscy medialni ,,obrońcy,, uciśnionych-pierdolą jakie to maja dobre serduszka-łączą się z pusi rajot(na wygodnych kanapach przed telewizorami),wspierają niepełnosprawnych(bezsensownym pierdoleniem)-ale żeby ruszyc dupsko i cos działac to nikomu sie nie chce. za tydzień medialna ,,dobroć,, minie i znowu te obrońcy bedą mieli wyjebane-bedzie nastepny temat do zabrania głosu w ,,słusznej sprawie,,. Brawo Korwin!!1 mówi co mysli-nie raz zajebie babola ale przynajmniej nie obiecuje gruszek na wierzbie i chuj
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem