📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ale kurwiszcze. Jej bym notę ujebał przy samej głowie
Szkoda zwierzaka. Widać że swoje przeszedł, a na koniec jeszcze na taką kurwę trafił. Oby jej da silva ujebał maczetą nogi i ręce po czym stary wyjebał z chałupy na zbity ryj z braku pożytku.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Nine, ten, never sleep again.
Zastrzyk i tyle. Nad krowa ze złamana nogą nikt się nie szczypie. Nad milionami świń które NIE są chore na asf tylko gdzies jedna znalazła się chora u sąsiada to od razu 30tys do utylizacji... A tu nie można uśpić wadliwego psa...
1 lipca, Dzień Psa pl.wikipedia.org/wiki/Dzie%C5%84_KundelkaDzie%C5%84_Psa
Pamiętam jak u nas na wiosce, kundel sąsiada skręcił łapę, tak śmiesznie utykał i nie nadawał się do pilnowania posesji, to wzięli go z moim starym i z ciekawości sprawdzili, czy potrafi pływać. Jebany taką miał wolę życia i chyba wiedział co się święci, że jakoś przepłynął na drugą stronę rzeki i spierdolił do lasu, skurczybyka szukaliśmy dwa dni, żeby dokończyć robotę, potem dla pewności stary kazał mi znaleźć duży kamień po tym jak wypalił mu z czarnoprochowca. Nie wiem po co wypuszczać pchlarza na wolność, burdel tylko robi i kury gania.
Nad dzieciakiem spuszczanym w kiblu się nie litujecie a nad jebanym kundlem który chinczyk by opierdolił z z apetytem już tak? coś z wami nie tak ludzie...
Pies:
- miekki i mozna glaskac
- szczeka jak cos sie dzieje
- robi fajne mordki
- nie trzeba go kapac
- zjada koty i szczury
- porusza sie (nawet jak nie ma lap)
Dzieciak spuszczany w kiblu:
- drze morde bez powodu
- trzeba karmic
- zajmuje cycki
- nie potrafi czytac
- czaszka znieksztalca sie od czapeczki
Logiczne, ze logiczne.
joeblacktwo napisał/a:
Na chuj komu kangur
Na chuj komuś taki zjeb jak Ty ? Szkoda że cię stara nie wyskrobała.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów