18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2020-07-01, 9:06 9
Jeszcze ją dopadnie..
Zgłoś
joeblacktwo 2020-07-01, 9:07 51
Na chuj komu kangur

otyli żyją krócej
Zgłoś
Kepeszek 2020-07-01, 9:12 37
Szkoda było szmacie z grzybem na pśicie tych 100zł żeby pchlarzowi nie gotować męczarni. A żeby sie rozpierdoliła tym samochodochujkiem o drzewo

Lubelska sekcja mma
Zgłoś
MrLiquor 2020-07-01, 9:16 35
Mam nadzieję, że karma ją dopadnie
Zgłoś
Biancaaaa 2020-07-01, 9:41 31
jeszcze takiego kaleke wyrzucac który sam sobie nie poradzi a dla wielu fundacji pro zwierzęcych byłby perełką i kurą znoszącą złote jaja.

Zgłoś
DarkFalcoN 2020-07-01, 9:43 2
Czyli lewa Joanna Scheuring-Wielgus zrobiła dobrze, że oddała psa do schroniska?
Zgłoś
Payan 2020-07-01, 10:19 4
Szmata została nagrana na kamerę. Kwestia czasu i chłopaki pizdę dojadą.
Zgłoś
miedzianek 2020-07-01, 10:20 11

Tak mi się tylko skojarzyło
Zgłoś
D3Ton 2020-07-01, 13:14 4
Szanowni Państwo !
Przed Wami Pani Poligonowa

"Są tylko dwie rzeczy nieskończone: kosmos i ludzka głupota...
Choć, co do tego pierwszego, nie mam pewności..."
Zgłoś
Eknen 2020-07-01, 13:55 13
DarkFalcoN napisał/a:

Czyli lewa Joanna Scheuring-Wielgus zrobiła dobrze, że oddała psa do schroniska?

doczytałam , Ta pani oddała dwa psy do schroniska. Wytłumaczyła to swoją alergią i przeprowadzką do nowego miejsca , gdzie rzekomo psy męczyłyby się z powodu mniejszego metrażu . Tak jakby w schronisku nie miały zamieszkać w klatce... Jebana, z taką kasą jaką ona ma, mogłaby dzieciaka zatrudnić do wyprowadzania psiaków. Zły człowiek z niej jest .
Zgłoś
janlew 2020-07-01, 14:02 3
Eknen napisał/a:

doczytałam , Ta pani oddała dwa psy do schroniska. Wytłumaczyła to swoją alergią i przeprowadzką do nowego miejsca , gdzie rzekomo psy męczyłyby się z powodu mniejszego metrażu . Tak jakby w schronisku nie miały zamieszkać w klatce... Jebana, z taką kasą jaką ona ma, mogłaby dzieciaka zatrudnić do wyprowadzania psiaków. Zły człowiek z niej jest .

Joanna Scheuring-Wielgus masz racje, jest bardzo złym osobnikiem, bo człowiekiem jej nie nazwę. Tyle że nie ma to nic wspólnego z jakimiś psami, kogo obchodzą jakieś szczekające szczury.
Zgłoś
Kanye_East 2020-07-01, 14:18 2
janlew napisał/a:

Joanna Scheuring-Wielgus masz racje, jest bardzo złym osobnikiem, bo człowiekiem jej nie nazwę. Tyle że nie ma to nic wspólnego z jakimiś psami, kogo obchodzą jakieś szczekające szczury.

Twoją starą, gdy opierdala im pęto z michy.

PS. Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.
Zgłoś
itakiniehehe 2020-07-01, 16:54 12
"Właściciel psa został zidentyfikowany przez władze
Rozdzierające serce wideo, które oburza wszystkich właścicieli psów, którzy nigdy nie porzucą swoich zwierząt, pod pretekstem, że już ich nie kochają lub że są chorzy. Na szczęście ten film pozwolił na uratowanie i zabranie psa z ulicy przez stowarzyszenia ochrony zwierząt.

Zwierzę jest teraz pod opieką Miejskiego Sekretariatu Ochrony Zwierząt. Pracownicy nazwali go Tintin.
Według sekretarza Andersona Ribeiro zwierzę czeka na adopcję, ale zostanie powierzone tylko tym, którzy naprawdę kochają i szanują zwierzęta, i którzy zobowiązują się je zaakceptować, dbać i kochać do jego ostatnich dni."
Zgłoś
A................r 2020-07-01, 18:33
to jest jakis piepszony tyranozaur, do muzeum wont z tym
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów