📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gdyby tak człowiek mógł w knajpach gdzie płacisz i jesz ile chcesz
Zajebiste! Jakbym oglądał naszych "rządzących".
Ktoś mnie nagrał
Liczyłem, że ta prążkowana przezroczysta rura zakończy się kształtem dildo, która wjeżdża w odbyt jakiegoś kolesia.
Ze wszystkich gryzoni, to chomiki mnie rozśmieszają najbardziej. Mam jednego i wiecznie beka z niego. Jak nie śpi to non stop coś robi, jebany nie usiedzi w jednym miejscu tylko jak nie na kółko, to kurwa w tych rurkach zapierdala. Trociny to fruwają z miejsca na miejsce.
Pocieszny typ.
Pocieszny typ.
Moja stara też tak umi!
"miałem chomika nawet trzy miałem wiesz
pierwszy mi zdechł drugi też i trzeci też
pierwszy odszedł sam w sercu rozpaliło lawę
drugi memu bratu upadł trochę nie na trawę
przy trzecim sam popełniłem małą gafę
w kołowrotku hałasował wiec schowałem go za szafę
i zapomniałem...
aż do wigilii gdy od babci dostał nowy kołowrotek"
pierwszy mi zdechł drugi też i trzeci też
pierwszy odszedł sam w sercu rozpaliło lawę
drugi memu bratu upadł trochę nie na trawę
przy trzecim sam popełniłem małą gafę
w kołowrotku hałasował wiec schowałem go za szafę
i zapomniałem...
aż do wigilii gdy od babci dostał nowy kołowrotek"
żeby zrobić film rengenem minimum 15 klatek na sekunde to ten chomik jest napromieniowany jak po wybuchu w czarnobylu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów