📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
sam jestes Czoper debilu.
chciał dobrze ale wyszło jak zwykle jawa 350 miała podobną przypadłość przy dużych prędkościach nie dało się lochą wejść w zakręt bo szorowała podnóżkami i tu oto pan zaszalał i rezultat jest o to taki ze dekiel nie pocieszył się długo użytkowaniem motocykla Dziękuje pozdrawiam
Jak tak dalej pójdzie to do końca sezonu nie zostanie ich dużo
Jak takim gównem z wieśniackimi bagażnikami po bokach skręcać...
siedlik napisał/a:
Przedni hamulec za mocna dal i się wyjebał.
To bardziej skomplikowane. Mógł ostro przyhamować przednim gdy motocykl jeszcze był wyprostowany, jak już lekko się wyłożył to widzimy efekt. Trudno ocenić na 100 % z filmiku ale przy tej prędkości mógł pokonać zakręt bez hamowania i poślizgu.
Spanikował bo za szybko wszedł w zakręt a zagadnienie przeciwskrętu było dla niego tajemnicą, i zapewne jest nadal.
Tak to jest jak się próbuje skręcać tylko kierownicą... wystarczyło tylko delikatnie odbić w prawo i motocykl by sam się złożył w zakręt. Ale twardo widać jebał kierą w lewo... A! Przeciwskręt to się nazywa. Rower skręca na tej samej zasadzie. Czekam na gówniany deszcz że jestem motopizdeczką i pedalarzem... a No jestem, i nie wstydzę się tego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów