Naukowcy odkryli, że kobiety po ślubie zapadają na tak zwany „Syndrom Wadliwego Odkurzacza”. Wydają jęczące dźwięki i nie chcą ssać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Przed chwilą
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Nie wszystkie i uważam że to ni jest ani huja smieszne piwa nie ma
Łe, jakieś chujstwo znowu.
Myślałem że będzie o Zespole Miodowego Miesiąca (ang. Honeymoon Syndrome, Honeymoon Cystitis)- zapaleniu dróg moczowych u młodych kobiet, wywołanym zbyt częstym drażnieniem okolicy ich ujścia podczas aktu płciowego.
Myślałem że będzie o Zespole Miodowego Miesiąca (ang. Honeymoon Syndrome, Honeymoon Cystitis)- zapaleniu dróg moczowych u młodych kobiet, wywołanym zbyt częstym drażnieniem okolicy ich ujścia podczas aktu płciowego.
Człowiek człowiekowi wilkiem a kiwi kiwi kiwi
Ja tam nie widzę problemu w tym syndromie. Należy się po prostu za niego dobrze zabrać. Generalnie przypomniałbym sobie słowa tej piosenki: Znów się zepsułe(a)ś, zamienieeee Cieeebie na lepszy model...itd. Odpowiedź jest jak na tacy w słowach tej piosenki
I się nie zgodzę, kobiety albo lubią ssać, albo nie. Byłem raz z mężatką i uwielbiała - no chyba, że to wyjątek.
@up ty mówisz, że uwielbiała - jej mąż pewnie się żalił, że nie lubi
Niektóre jeszcze przed ślubem jęczą i nie chcą ssać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów