18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 42 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 4:46
Choroba
Aneta18 • 2013-11-20, 17:34
Ja nazywa sie choroba, ktora, od poczatku ludzkosci pochlonela najwiecej ofiar?
Religia
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
DmNQ 2013-11-20, 17:37 73
A co jest najczęstszą przyczyną utonięć?
-WODA
Zgłoś
donplicco 2013-11-20, 17:41 9
A co jest najczęstsza przyczyą sraczki?
-DUPA
Zgłoś
Iperyt669 2013-11-20, 17:52 2
Koniec końców choroba psychiczna okazuje się najbardziej śmiertelna.
Zgłoś
ocjokrakow 2013-11-20, 18:22 22
Gadanie do gościa, którego nie ma nazywane przez naukowców schizofrenią utwierdza mnie w przekonaniu, że religia to synonim masowej schizofrenii. Jednak jeżeli jesteśmy już przy Bogu to z definicji Bóg to coś/ktoś co Cie stworzyło i stworzyło Ci pokarm oraz ogólne warunki do życia. I tu moja konkluzja. Otóż Bóg istnieje, jest nim wszechświat, ale że nie przejawia żadnych oznak inteligencji nam podobnej nie trzeba klękać przed krzyżami i wznosić okrzyków do nieba. Religie stworzyli ludzie. Te stare, te nowe i te które dopiero powstaną zastępując chrześcijaństwo czy islam czy inne badziewie. Wiara w Boga nie ma nic wspólnego z religią. Nic. Religia jest siostrą polityki. Stworzona by jednoczyć ludzi, czynić wybranych bogatymi i zabijać przeciwników.
Takie moje ostatnie spostrzeżenie. Co się zmieniło na przestrzeni ostatnich tysięcy lat. Patrze na świat a my dalej żyjemy w plemionach i wierzymy w różnych bogów?

Pytanie do religijnych: Czy Bóg potrzebuje religii? Podpowiedź: Każda potrzeba jest oznaką słabości.
Zgłoś
w................4 2013-11-20, 19:07 2
Ja myślałem że wojny, ale skoro mówicie że religia zabija najwięcej ludzi....
Zgłoś
b................� 2013-11-20, 19:29 1
Gdyby nie religia, byłoby wchuj mniej wojen
Zgłoś
nowynick 2013-11-20, 19:36 1
up, up

większość wojen była toczona z dwóch powodów: religii i kasy

Co do tego tematu to prośba do admina o zablokowanie tu komentarzy.

Niech raz "katole" i "gimbo-ateiści" dostaną sraki, że nie mogą się wypocić w kilkuset słownym komentarzu.
Zgłoś
KrisCFC 2013-11-20, 20:12
A wcale nie religia bo po prostu narodziny...
Zgłoś
forshow 2013-11-20, 22:23 3
Co jest w 100% powodem rozwodu?
Ślub!

Zgłoś
joystik1337 2013-11-21, 2:14 6
Pierdolicie, aż głowa boli.

Głupota jest przyczyną wszelkiego zła. Czy mądry człowiek zabija drugiego, napada, gwałci ? Głupi ludzie nie rozumieją religii i stąd bierze się agresja wobec innych kultur.

Wygląda na to, że ciapata rasa trochę zatrzymała się w rozwoju.
Zgłoś
feranos 2013-11-21, 2:16
Ja myślałem, że choroby, no ale widać muszę zmienić bibliotekę na bardziej "postępową". Może Marks?

przepraszam za chujowe przecinki
Zgłoś
Zarammoth 2013-11-21, 2:23 4
Dokładnie - każda religia może przerodzić się w najgorsze zło. Teraz takim złem jest islam.
Ale jeśli by działać według takiej Biblii to ludzi zabijało by się za:
- ubieranie odzieży kilkuczęściowej
- strzyżenie boków głowy
- wróżby
- śmianie się z łysych ludzi
- niezrobienie ogrodzenia na dachu domu!
- wulgaryzmy
- jedzenie skorupiaków
- nieobrzezanie
- masturbację i stosunek przerywany

Głupie zasady dla ludzi nie umiejących myśleć samodzielnie i decydować logicznie co jest złe, a co ok.
Zgłoś
Leet 2013-11-21, 2:26 1
Zgłoś
Hrodgar 2013-11-21, 2:31 4
Religia?! Więcej wojen wybuchało i toczyło się z powodu kobie i urażonej dumy niż z powodu Religii/wiary. Pamiętajcie że europejskie wojny religijne to były wojny polityczne, w których religia była tylko wygodnym czynnikiem sprawczym.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem