📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a policja stoi, lać ich ! kurwa nauczą się kultury !
tylko czekać na filmiki na hardzie z 12.06 z marszu ruskich komuchów
tylko czekać na filmiki na hardzie z 12.06 z marszu ruskich komuchów
Będzie jak za każdym razem gdy coś takiego się dzieje. Póki nie zginie jedna lub więcej osób to grupy maruderów będą robiły rozpierdol przez całe Euro.
qhash napisał/a:
gdyby nie ta psiarnia to byś koleżko kanałami chodził, żeby nie dostać w pape
Touche!
a ja nie jestem przekonany czy to Chorwaci, bo Ci w koszulkach teoretiko tez powinni sie rzucic, pewnie polski myst ktory jak zwykle mysli ze jest prze chuj oh i ah... chyba że ŹRÓDŁO podaje, że to byli WSZYSCY Chorwaci ktorzy sie rzucili..
cofam... powinnismy byc dumni z naszych
cofam... powinnismy byc dumni z naszych
Przy prawie kazdym meczu dzieje sie jakis wiekszy rozpierdol.
Mozna zobaczyc jak to otoczenie wplywa na ludzi a nie oni sami. Czyli osoby ktore uwazaja sie za kogos kto nigdy nie tyka sie przemocy bedac u siebie zmienia sie w zwykla pizde wiedzac ze kara go nie spotka.
Takze kraje ktore tak zle wypowiadaja sie o Polsce niech zastanowia sie nad swoim obiektywizmem.
Mozna zobaczyc jak to otoczenie wplywa na ludzi a nie oni sami. Czyli osoby ktore uwazaja sie za kogos kto nigdy nie tyka sie przemocy bedac u siebie zmienia sie w zwykla pizde wiedzac ze kara go nie spotka.
Takze kraje ktore tak zle wypowiadaja sie o Polsce niech zastanowia sie nad swoim obiektywizmem.
Tak teraz to Policja ma napierdalać pałami i gazem po oczach jechać, ale jak na klubowym polskim meczu interweniują to się zaraz skamlenie odzywa że prawo i uprawnienia przekroczyła...
Ciekawe gdzie są ci podobno patrioci wśród "prawdziwych" kibiców, jak tak swoje miasta kochają to "psiarnia" ich wyręczać nie powinna. Pochowali się czy co?
Ciekawe gdzie są ci podobno patrioci wśród "prawdziwych" kibiców, jak tak swoje miasta kochają to "psiarnia" ich wyręczać nie powinna. Pochowali się czy co?
Strażnicy teksasu chcieli im ziomka zawinąć. Dobrze że stawili opór niech ci niespełnieni władcy świata dziękują chorwatom że ich nie skatowali jak psów
Varti: jeśli masz na myśli tych patriotów kiboli to ich nie ma na euro bo maja wyjebane na tą szopkę.
Varti: jeśli masz na myśli tych patriotów kiboli to ich nie ma na euro bo maja wyjebane na tą szopkę.
wLq napisał/a:
Gdzie nasi patrioci kibole? Nie bronia dziedzictwa narodowego?
wiekszosc w wiezieniach/na emigracji uciekajac przed wiezieniem, a reszta nie jest taka glupia zeby w centrum uwagi napierdalac ludzi, kiedy jest na nich prowadzona nagonka. macie co chcieliscie
O widzę następny znawca tematu Policja, a styczności z niebieskimi miał tylko jak mu drogówka mandat wypisywała.
Chłopie, jakby prewencja chciała to by Chorwaci ze strachu po ścianach zaczęli chodzić. Niestety, a nie wie tego ten kto nie służy, Policja też z UEFA odpowiednie wytyczne dostała. Polskiego wpierdolu niestety spuścić nie można.
Chłopie, jakby prewencja chciała to by Chorwaci ze strachu po ścianach zaczęli chodzić. Niestety, a nie wie tego ten kto nie służy, Policja też z UEFA odpowiednie wytyczne dostała. Polskiego wpierdolu niestety spuścić nie można.
lapps napisał/a:
wiekszosc w wiezieniach/na emigracji uciekajac przed wiezieniem, a reszta nie jest taka glupia zeby w centrum uwagi napierdalac ludzi, kiedy jest na nich prowadzona nagonka. macie co chcieliscie
varti: mi to wpierdolili za picie piwa 100 metrów od domu nie darłem mordy nie okradałem staruszek i tak mi wjebali. A mojemu koledze to wjebali za to że skubał słonecznik
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów