Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jak całym sercem jestem sadolem i karmię się czyimś nieszczęściem i krzywdą... Tak tego patrzeć oczy moje znieść nie mogą. Urwalbym kurwie ręce i wsadził w dupę !
Nic byś nie zrobił, a najwięcej krzywdy to tobie się powinno dziać, żeby inni się pocieszyli.
Ale to Putin chce spalić Ukrainę a ukrole się bronią. Czy ty jesteś z tych co wierzą w, tajne labolatoria usa a Ukrainie i ze ukrole chciały napasc na ruskich a Putin się broni?
Tak mordo, poczytaj sobie na stronie departamentu obrony US, finansowali łącznie 46 laboratoriów biologicznych na Ukrainie, ponoć "pokojowych" (https://www.defense.gov/News/Releases/Release/Article/3057517/fact-sheet-on-wmd-threat-reduction-efforts-with-ukraine-russia-and-other-former/)
Na początku oczywiście wypierali się wszystkiego. Nie przejmuj się za bardzo, bycie ignorantem to rzecz powszechna, wszystkich innych nazywa się spiskowcami.
Zawsze mnie bawiło jak jeden z drugim w komentarzach napierdala się w wyścigu o jak najśmieszniejszy komentarz, ale usłyszą płacz gówniaka i się chuj do dupy chowa... taki wasz wygląd, sadole, tfu.
Gówno wypływa, ale z ruSSkich półmózgów. RuSSka swołocz myśli, że ktokolwiek uwierzy w ruSSkie durnoty? RuSSka banda jest nie do pokonania w okrucieństwach, grabieżach, mordowaniu, gwałcie i złodziejstwie. Idźcie sobie strzepać putinka, ruSSkie głupki
Ty naprawdę myślisz geniuszu, że gdyby ukrom na to pozwolić, to nie zachowywaliby się identycznie ? Ale naprawdę? Obie te nacje mają takie zachowania głęboko zakorzenione w mentalności, prawie jak Polacy narzekanie.
Jak całym sercem jestem sadolem i karmię się czyimś nieszczęściem i krzywdą... Tak tego patrzeć oczy moje znieść nie mogą. Urwalbym k***ie ręce i wsadził w dupę !
Ja bym poszedł dalej. Można by przy użyciu tej tępej rury nakręcić Ostatni Król Szkocji 2.
Jak całym sercem jestem sadolem i karmię się czyimś nieszczęściem i krzywdą... Tak tego patrzeć oczy moje znieść nie mogą. Urwalbym k***ie ręce i wsadził w dupę !
mam nadzieję, że niedługo zobaczymy mamuśkę na hardzie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów