Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mojsze100 napisał/a:
Jak całym sercem jestem sadolem i karmię się czyimś nieszczęściem i krzywdą... Tak tego patrzeć oczy moje znieść nie mogą. Urwalbym k🤬ie ręce i wsadził w dupę !
Jak ty byś się później wysrał mądralo?
Kazań Interia wpisz sobie jest opis
wydarzenia.interia.pl/zagranica/newsamp-pobila-wlasna-corke-by-zemscic-sie-na-mezu-wstrzasajaca-hist,nId,6434361
wydarzenia.interia.pl/zagranica/newsamp-pobila-wlasna-corke-by-zemscic-sie-na-mezu-wstrzasajaca-hist,nId,6434361
K🤬a serce mi się kraje. Namiar na tą k🤬ę ja p🤬le. Ojciec to powinien jej wyj🤬 granatnikiem k🤬a po dupie ostro.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie