📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Vinewood napisał/a:
a czy chrześcijanie gwałcą buddyjskie dziewczynki w imie Boga?
A czy to w jakikolwiek sposób ich usprawiedliwia? Zło mniejsze czy większe dalej jest złem, którego być w ogóle nie powinno.
Tiaa, religia pokoju i zrozumienia... Co prawda do ciapatych im daleko, ale i tak niewiele lepsi są.
*niewiele. Tak sobie wmawiaj.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
Ach, gdyby nie było żadnych religii
a czy buddyści gwałcą chrześcijańskie dziewczynki w imię Boga??
o czym ty w ogóle pierdolisz??
Religia to gówno .
Czy ktokolwiek z ludzi tutaj hejtujących jest wstanie jakoś potwierdzić że:
1) To są działania chrześcijan
2) Księga chrześcijan, głównie Nowy Testament, przywala na takie działania.
???
W ogóle "chrześcijanie" to głupie określenie. Tego jest jak psów za suką na wiosnę i od siebie potrafią się nieźle różnić. Więc lepiej być dokładnym w tym co się piszę.
1) To są działania chrześcijan
2) Księga chrześcijan, głównie Nowy Testament, przywala na takie działania.
???
W ogóle "chrześcijanie" to głupie określenie. Tego jest jak psów za suką na wiosnę i od siebie potrafią się nieźle różnić. Więc lepiej być dokładnym w tym co się piszę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów