📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wlazła miedzy wyznawców religii miłości i pokoju wiec czego sie spodziewała?
też mam taką mini parsoleczkę Orca na kamerę
Jebane teistyczne dzbany, męczyć się w imię nieistniejącego boga. Tępe kurwiska i śmieci.
człowiek_zły napisał/a:
Jebane teistyczne dzbany, męczyć się w imię nieistniejącego boga. Tępe kurwiska i śmieci.
Widzisz, różnica pomiędzy wiarą a religią jest gigantyczna. Nikt Ci nie zabrania nie wierzyć i wyzywać w sposób prostacki, niech nikt innym nie zabrania wierzyć, a innym ufać sprzedanym klechom.
muziole jak zwykle pełni tolerancji, tak samo jak lewactwo będące u muzioli na smyczy.
swampman napisał/a:
debile vs debile
za nauke sie brac cymbaly a nie pierdolicie i wciskacie kocopoly
dokładnie. czytać marksa i studiować genderologię, głąby jebane! byt kształtuje świadomość, a kto ma więcej bytu ten ukształtuje więcej świadomości!
kaelem napisał/a:
Widzisz, różnica pomiędzy wiarą a religią jest gigantyczna. Nikt Ci nie zabrania nie wierzyć i wyzywać w sposób prostacki, niech nikt innym nie zabrania wierzyć, a innym ufać sprzedanym klechom.
problem polega na tym ze kazda religia jest idiotyzmem. drugi problem jest taki ze wiara polega na wierzeniu w cos, botak, bez dowodow. tak ma byc i jest i chuj.
roznica miedzy religia i wiara jest gigantyczna mowisz?
jesli ktos z nieznanych mi przyczyn wierzy w stworce/sile wyzsza i tylko tyle, az tak mnie to nie boli.
zaczyna mnie bolec jak ktos mu daje imie i wymysla tak chujowe historie ze nawet w "oszukac przeznaczenie" jest wiecej frajdy a o logice nie wspominam.
o uzurpowaniu sobie prawa do wiedzy tez nawet nie wspominam. to religia gwarantuje odpowiedzi na wszystko... bezsensowne odpowiedzi.
wszystko opiera sie na wymyslonej i znieksztalconej przez pokolenia historyjce. zobacz jak religia "ewoluuje" wraz z odkryciami nauki.
gdyby nie spryt klech i organizowanie tego calegi pierdolnika juz dawno ludzie by sie odwrocili od tego badziewia.
juz czas zastapic katechizm ksiazką do fizyki biologii i chemii.
dla wspolnego dobra
Czego ona się spodziewała wchodząc w tłum Isis z koszulką CHARLIE HEBDO... równie dobrze, mogła by usiać na żylecie Legii w koszulce Lecha
Halman napisał/a:
wlazła miedzy wyznawców religii miłości i pokoju wiec czego sie spodziewała?
Wlazła dodatkowo w fajnej koszulce...
Po co Ci parasoleczka w piwnicy??
Miło popatrzeć jak ludzie opętani religijnym obłędem mordują się sami nawzajem w konfliktavh religijnych. Z każdym zabitym kretynem poprawia się pula genetyczna na świecie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów