Szukałem Edwarda Currenta i nic nie znalazło, jak był pod jakimś innym tagiem to sorki.
Szukałem Edwarda Currenta i nic nie znalazło, jak był pod jakimś innym tagiem to sorki.
typowy debil .... takich jest na pęczki .. pewnie stoi na pudle gdzies na skrzyżowaniu w stanach i głosi słowo boże ... Czekam na dzień w którym wszystkim się oczy otworzą i zrozumieją że boga niema ... Istota inteligentna nie wierzy w boga ... Peace
istota...... inteligentna.... wie do czego..... służy...... wielokropek... i czyta komentarze... przed napisaniem... własnego.... dzięki czemu... po błędnej... interpretacji filmiku... unika... robienia z siebie.... idioty ... War
Kompletnie nie zrozumiałaś co miałem na myśli. Naprawdę zaskoczyły mnie twoje wnioski. Zwłaszcza te z weryfikacją wiedzy poprzez youtube. Wyjaśnij mi, w którym miejscu to napisałem?
Twoje słowa, do których odniosłam się wcześniej wskazują, że Twoim zdaniem każdy kto zauważył ironię w tym filmiku, zauważył ją dopiero po wejściu na kanał yt jego twórcy. stąd prosty wniosek, że Ty tak zrobiłeś. no, ale skoro źle Cię zrozumiałam, to okay.
Twoje słowa, do których odniosłam się wcześniej wskazują, że Twoim zdaniem każdy kto zauważył ironię w tym filmiku, zauważył ją dopiero po wejściu na kanał yt jego twórcy. stąd prosty wniosek, że Ty tak zrobiłeś. no, ale skoro źle Cię zrozumiałam, to okay.
Częściowo dobrze. Bo chodziło mi tylko o tych co nieładnie odpisywali.
A wniosek z weryfikacją wiedzy na yt nie trafiony. Rzadko tam zaglądam.
2. po dziurkę w chuju mam czytania polemiki na zasadzie bóg istnieje/nie istnieje.
3. jeszcze gorzej czyta się komentarze: jesteś głupi/to ty jesteś głupi
4. istnieje opcja wiadomości prywatnych- nie uśmiecha mi się czytanie telenoweli o niezrozumieniu wśród forumowiczów ciągnącego się na kilka stron...
"Za kazdym razem gdy dyskutujemy o wydazeniach przed Big-Bangiem, dochodzimy do wnioskow czysto religijnych..."
Stephen Hawking.
W pierwszym filmiku padl fajny argument. Co bylo przed Big-Bangiem?
"Za kazdym razem gdy dyskutujemy o wydazeniach przed Big-Bangiem, dochodzimy do wnioskow czysto religijnych..."
Stephen Hawking.
Ja tam sądzę, że skoro można wierzyć, że bóg jest od zawsze na zawsze i on nieskończoność czekał aby stworzyć cokolwiek ( no na to wychodzi ) to równie dobrze ja mogę wierzyć, że naukowcy za jakiś czas będą w stanie jakoś wywnioskować co było przed wielkim wybuchem.
Módlcie się! Bo nie znacie dnia ani godziny, o której kara Boska na was spadnie!Wierzę w żydowskiego Boga rządzącego światem poprzez kościół Nazistowsko-katolicki na którego czele stoi były członek Hitlerjugend - Joseph Ratzinger !
HEIL!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów