📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Już wiadomo czemu nie ma kolejek w Norweskiej służbie zdrowia. Polska Służba Zdrowia leczy sprawnie, ale powoli i dla tego są kolejki, a w norweskiej nie, bo możesz wyjść w gorszym stanie niż przyszedłeś, a w dodatku, w chuj drogo.
To było leczenie jak dowiedzieli się, że koszty pokrywa NFZ.
To było leczenie jak dowiedzieli się, że koszty pokrywa NFZ.
Dźwig helikoptera ratowniczego. Zdało by egzamin jakby było dobrze przymocowane.
jak to nie zdało? dla mnie funkcjonuje bez zarzutu
Do czego to może być jedyne tak sensownie to można to porównać do lotu helikoptera medycznego z poszkodowanym na linie może to jakieś tego typu symulacje nic innego sensownego nie wymyśle
To miała być katapulta, ale nie zadziałało, bo źle przypięli paski i nie otworzyli okna.
Jak zobaczyłem panią operator to odrazu wiedziałem że "Andżeju to pierdolnie!!!"
A byłem pewny że ta kobieta opuści tą wajchę na hejnał, efekt był by podobny
Maszyna do eutanazji, jeszcze wczesny prototyp. Powinni takie reklamować starszym osobom przykutym do łóżka. Pamiętam, jak babcia z nowotworem mózgu groziła, że skoczy z balkonu. Nie miała siły nawet podnieść nogi. Teraz dziadek żony, też z nowotworem, staruszek ma 93 lata i nie raz mówi, że już nie chce żyć, że się zabije ale, nie ma jak.
A z taką maszyną hyc za okno i zrzut ładunku
A z taką maszyną hyc za okno i zrzut ładunku
No jak to, co to jest? urządzenie do jakiegoś czegoś.
Jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniądze, ale tam na serio nie wiadomo po chuj
Się kurwa śmiejcie.
Tu jest albo zle mocowanie albo obsługa. A służy do tego by Twoja matka, babka mogła sama podnieść Twojego ciężko chorego ojca, dziadka i sama podnieść i mu np. wymienić pościel na swieza
Tu jest albo zle mocowanie albo obsługa. A służy do tego by Twoja matka, babka mogła sama podnieść Twojego ciężko chorego ojca, dziadka i sama podnieść i mu np. wymienić pościel na swieza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów