📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
embeno napisał/a:
Szybka lekcja fizyki.
Z całym szacunkiem, ale Ty przy fizyce nawet nie stałeś, nawet nie srałeś.
Alleluja i chuj w dupę.
cipa mu kupiła gadżet myśląc ze pizda sie nauczy kiedyś być motocyklista
ale jak jest sie cipką ubierana w wychuchanych marketach i wychowywanych przez mamusie przy cycku... to...
ale jak jest sie cipką ubierana w wychuchanych marketach i wychowywanych przez mamusie przy cycku... to...
Szkoda że sobie tego głupiego ryja nie rozjebał, tylko przytarł próg kolesiowi.
chujnogista i do tego gównoskóry...
Co jak co ale mało jest ludzi bardziej irytujących niż te hulajhonowe fiuty. Nie dość ze są wszędzie to jeszcze jak wyjechałem raz z mojej wioski do stolicy to się to gowno (w sensie hulajnogi, a nie ich kierowcy) walało po chodniku.
Sadolowe pizdeczki widzę nadal nie mogą przeżyć jak widzą coś jeżdżącego na dwóch kółkach, pewnie uraz z dzieciństwa bo byli za głupi żeby ogarnąć rowerek, albo rodzice przepili piniondze z komuni na rowerek i dali młotek. Kiedy wy wreszcie dorośniecie i przestaniecie wyzywać ludzi bo mają coś z dwoma kołami.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów