📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za wolno zapierdalał tym meśkiem, a hujainogista tylko przypieczętował jego dzwon.
T2 to była druga generacja dostawczego VW "ogórka" . To jest mercedes 207 lub 307 "kaczka".
adl123 napisał/a:
T2 to była druga generacja dostawczego VW "ogórka" . To jest mercedes 207 lub 307 "kaczka".
możliwe, wydawało mi się ze się znam na wszystkim...
Halman napisał/a:
możliwe, wydawało mi się ze się znam na wszystkim...
ze coooo to jestvw haaa haaaa znafffcy to jest mercedes ,,,kaczka,,
Szkoda, że nie spotkał T-34.
Co jest kurwa nie dodało mi całego komentarza. Miało być jeszcze że nie daje piwa. Zjebany sadistic
Co jest kurwa nie dodało mi całego komentarza. Miało być jeszcze że nie daje piwa. Zjebany sadistic
Aha kurwa teraz dodało 2x to samo
Aha kurwa teraz dodało 2x to samo
Kurwa, a co ma hujnogista z tym zdarzeniem wspólnego? nawet jak by go tam nie było to by nie wyrobił, z pasa do skrętu w lewo napierdala w prawo na pełnej kurwie jak to się miało inaczej skończyć
Mercedes-Benz T1 o oznaczeniu od 207 do 310, gdzie pierwsza liczba oznacza dopuszczalny tonaż a druga moc silnika. U nas w Kraju popularnie nazywana "Kaczką".
Późniejsze samochody typu Vito czy Sprinter miały oznaczenie z poprzedzającą literka "W" i odpowiedni nr modelu, jak reszta mercedesów.
Natomiast oznaczenia T1, T2, T3 T4 T5 i T6 stosuje się wobec VW Transportera kolejnej generacji
Późniejsze samochody typu Vito czy Sprinter miały oznaczenie z poprzedzającą literka "W" i odpowiedni nr modelu, jak reszta mercedesów.
Natomiast oznaczenia T1, T2, T3 T4 T5 i T6 stosuje się wobec VW Transportera kolejnej generacji
Kocarz napisał/a:
Mercedes-Benz T1 o oznaczeniu od 207 do 310, gdzie pierwsza liczba oznacza dopuszczalny tonaż a druga moc silnika. U nas w Kraju popularnie nazywana "Kaczką".
do 410 a nie 310 to jest T1 . Mam w posiadaniu 409 owej maszyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów