ktoś miał inwencję twórczą...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Aleją prąć... aleją prąć biegniemy...
Aleja kutasów, już wiadomo gdzie truchło czerwonych z Alei Zasłużonych na Powązkach można w pizdu wywieść...
Tyle chujów że dla całego pisu wystarczy i jeszcze zostanie dla reszty od prawa do lewa
chujowo tak troche
To tam leży kpt. Tytus Bomba?
I to jest właśnie problem dzisiejszych czasów. Idziemy w stronę Hameryki i Hamburgerowców. Wszędzie problem, bo coś dziwnie wygląda. Mi na ten przykład, się kurwa podoba. Na cmentarzu na który ja chodzę, nie ma nic. Zwykła pustynia. Marmur, piach i zero zielonego. Więc cieszyłbym się nawet z takiego chujo-krzaka. W dupach się wam poprzewracało, jebani zboczeńcy. Zwalcie sobie i przestańcie wszędzie widzieć penisy pedały...
Ogrodnik sadol
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów