Cieszcie się śniegiem, tak szybko topnieje.
Cieszcie się śniegiem, tak szybko topnieje.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Wstawiłem to tylko po to aby takie kryptopedzie jak ty miały ból dupy.
Juz totalnie popierdolilo ci sie w zwojach Zmien sobie tego kota w profilu na sniegowego chuja, bo to zdecydowanie pasuje do ciebie....Chociaz nie! Moze bardziej cipa ....ale to juz sobie wybierz.
Juz totalnie popierdolilo ci sie w zwojach Zmien sobie tego kota w profilu na sniegowego chuja, bo to zdecydowanie pasuje do ciebie....Chociaz nie! Moze bardziej cipa ....ale to juz sobie wybierz.
Wykrzyknik, brawo. Widzę wkurwienie, czyli trafiłem. Pewnie jesteś tuż po inicjacji analnej i jeszcze cię dupa piecze..
Wykrzyknik, brawo. Widzę wk***ienie, czyli trafiłem. Pewnie jesteś tuż po inicjacji analnej i jeszcze cię dupa piecze..
Jak ty sie dzis mylisz:) Rozsmieszasz mnie swoim brakiem inteligencji i pseudo odpowiedziami oderwanymi od logiki
Nie jestes w stanie nawet mnie obrazic a co dopiero wkurwic
Jak ty sie dzis mylisz:) Rozsmieszasz mnie swoim brakiem inteligencji i pseudo odpowiedziami oderwanymi od logiki
Nie jestes w stanie nawet mnie obrazic a co dopiero wkurwic
Ależ Misiu to nie ja cię wkurwiam ale twoje skłonności do których boisz się przyznać. Ten śniegowy kutas drażni cię a zarazem podnieca. To jest powód twojego niepokoju i agresji.
Ależ Misiu to nie ja cię wk***iam ale twoje skłonności do których boisz się przyznać. Ten śniegowy ku*as drażni cię a zarazem podnieca. To jest powód twojego niepokoju i agresji.
Tak, tak...wmawiaj mi teraz co ci tam do pustego lba wpdanie Bron sie przed calkowitym updakiem ponizej intelektulnego dna
Dnem to byla decyzja o wrzutce a teraz to juz lecisz na ryj w gowno . No ale to pewnie masz codziennie, to nie przeszkadza. No i ten kot w profilu...Jak dzieciak
Ależ Misiu to nie ja cię wkurwiam ale twoje skłonności do których boisz się przyznać. Ten śniegowy kutas drażni cię a zarazem podnieca. To jest powód twojego niepokoju i agresji.
Kurwa jak ja nie lubię tego typu przepychanek. Co trzeba mieć we łbie by uzasadniać swoją rację wmawiajac komuś brednie...
Tak, tak...wmawiaj mi teraz co ci tam do pustego lba wpdanie Bron sie przed calkowitym updakiem ponizej intelektulnego dna
Dnem to byla decyzja o wrzutce a teraz to juz lecisz na ryj w gowno . No ale to pewnie masz codziennie, to nie przeszkadza. No i ten kot w profilu...Jak dzieciak
Tak Misiu masz rację ale bardzo lubiłem tego kota.
Mój ty tytanie intelektu i logiki padam na kolana przed twoim obliczem. Bardzo się też cieszę, że raczysz mnie oświecać swoją inteligencją. A wszystko to przez jednego, śniegowego kutasa, który tak bardzo cię rajcuje.
Kurwa jak ja nie lubię tego typu przepychanek. Co trzeba mieć we łbie by uzasadniać swoją rację wmawiajac komuś brednie...
Bo jest tak głupi, że już tego nie zauważa.
Tak Misiu masz rację ale bardzo lubiłem tego kota.
Mój ty tytanie intelektu i logiki padam na kolana przed twoim obliczem. Bardzo się też cieszę, że raczysz mnie oświecać swoją inteligencją. A wszystko to przez jednego, śniegowego ku*asa, który tak bardzo cię rajcuje.
Znowu sie mylisz. Nie przez kutasa a przez debila
Znowu sie mylisz. Nie przez kutasa a przez debila
Masz w domu debila? To smutne.
Niech Ci ten chujowy bałwan da trochę szczęścia i rozrywki.
Niech Ci ten ch*jowy bałwan da trochę szczęścia i rozrywki.
niech zacytuje:
Co trzeba mieć we łbie by uzasadniać swoją rację wmawiajac komuś brednie...
Daj juz sobie spokoj, bo co raz slabiej ci idzie
Zupełnie jakbyście nigdy nie rysowali komuś kutasów w zeszycie czy żartowali na ten temat. Wrażliwe pipy, pewnie boicie się spojrzeć na własnego falusa bo uznacie siebie za pedałów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów