Cieszcie się śniegiem, tak szybko topnieje.
Cieszcie się śniegiem, tak szybko topnieje.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Co trzeba miec w glowie, zeby dac temu czemus piwo? Pomijam fakt braku jakichkolwiek zasobow mozgowch u autora posta
Tak, wiem że wolisz czarne. Następną rażą się postaram.
chłop wrzuca chuja, co to niby ma by śmieszne? to jest podlaskie, jesteś pedalem
ostatnio przychodzi do mnie typ w pracy i ciesząc się pokazuje mi filmik bo mu ktoś wysłał i mi pokazuje a tam jakiś kozojebca robi loda innemu kozojebcowi pogoniłem typa i wyjaśniłem mu żeby więcej tak nie robił on na to że jestem bez humoru, kurwa!!!!!!!!!!!!!
kurwa, nie rozumie takich pierdolonych pedalskich tematów
chłop wrzuca chuja, co to niby ma by śmieszne? to jest podlaskie, jesteś pedalem
ostatnio przychodzi do mnie typ w pracy i ciesząc się pokazuje mi filmik bo mu ktoś wysłał i mi pokazuje a tam jakiś kozojebca robi loda innemu kozojebcowi pogoniłem typa i wyjaśniłem mu żeby więcej tak nie robił on na to że jestem bez humoru, kurwa!!!!!!!!!!!!!
Boisz się, że cię to podnieci?
Boisz się, że cię to podnieci?
To, ze nie masz mozgu to juz wiadomo, ze kreca cie obrazki kutasow tez. Opowiedz cos jeszcze o sobie
To, ze nie masz mozgu to juz wiadomo, ze kreca cie obrazki kutasow tez. Opowiedz cos jeszcze o sobie
Widać ciebie kręcą skoro tyle komentarzy tu wrzucasz.
Widać ciebie kręcą skoro tyle komentarzy tu wrzucasz.
Co tam musialo sie w twojej glowie postykac, zeby takie powiazanie wykombinowac? Gdzie tu logika (wiem, trudne slowo)?
Co tam musialo sie w twojej glowie postykac, zeby takie powiazanie wykombinowac? Gdzie tu logika (wiem, trudne slowo)?
Jednak lubisz kutasy, skoro nie możesz przestać tu zaglądać.
Jednak lubisz ku*asy, skoro nie możesz przestać tu zaglądać.
Matka jeszcze szmatą nie pogonila do mycia zebow
Matka jeszcze szmatą nie pogonila do mycia zebow