Studia informatyczne w mieście którego nazwy nie zdradzę, zabawa mojego kumpla. Chujowy motyw ale działał.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
🔥
Chłopięce zabawy
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Do IBM idą ostatnie niemoty, co tyle o ile liznęły 1 języka i wielcy programiści. Naucz się dobrze C/C++, Javy i C# a o robotę 5k + nie trudno
21 lat, a jaki kurwa doświadczony życiowo. Ty chyba będziesz zapierdalał za 5k, ale Rubli !
5k? sorry ale studiuje informatyke na Politechnice Warszawskiej i za tyle robić to strata czasu. Koledzy którzy poł roku temu skończyli zarabiają ponad 10, a ja i tak sie ewakuuje do Niemiec lub USA, tylko magisterke skończe
Roszp napisał/a:
Ja pierdolę, takie rzeczy to w gimbazie w Pascalu się jebało dla śmiechu. No, ale kurwa stuidenci "elyta yntelygencji", kurwa wasza mać.
Rok po szkole i już gimbaza
Większość z was nie napiszę lepszego programu, hejtujcie bo i ja hejtuję.
No dobra ale kurwa w technikum jak byłem technik informatyk to takie coś pisało się w 1 i 2 klasie. Nie wiem kurwa gdzie studiujesz ale tego się nie da nazwać studiami. I na serio jak ucząc się takich mądrości na studiach masz zamiar znaleźć dobrą prace to prawdopodobnie będziesz robił lewe skróty googla na pulpicie.
Widzę się uczycie chuja robić już na studiach.. prawidłowo, prawidłowo ;D
ktd napisał/a:
5k? sorry ale studiuje informatyke na Politechnice Warszawskiej i za tyle robić to strata czasu. Koledzy którzy poł roku temu skończyli zarabiają ponad 10, a ja i tak sie ewakuuje do Niemiec lub USA, tylko magisterke skończe
5k+ durniu, czyli minium 5 A bajduły o 10, 20 tysiącach po pół roku zachowaj dla siebie. Tyle dostają specjaliści z wieloletnim doświadczeniem. A w Niemczech i USA rzeczywiście się przydasz, potrzebują tam właśnie takich wyrobników do sprzątania ulic za najniższą krajową
@all up
Ale ból dupy
Trochę luzu, bo jesteście spięci jak plandeka na żuku. Nic o gościu nie wiecie, dla żartu między znajomymi napisał ten mhm "program" a wy już wiecie o nim wszystko?
Ale ból dupy
Trochę luzu, bo jesteście spięci jak plandeka na żuku. Nic o gościu nie wiecie, dla żartu między znajomymi napisał ten mhm "program" a wy już wiecie o nim wszystko?
Przynajmniej nie muszę się bać o pracę jako informatyk
@OP
Możesz poprosić kolegę o napisanie systemu ekspertowego zawierającego 50 pytań z dołączona dokumentacją ?
Możesz poprosić kolegę o napisanie systemu ekspertowego zawierającego 50 pytań z dołączona dokumentacją ?
Ktoś tu prosił o waginkę:
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów