📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
Prima aprillis Sebastian! Wcale nie rzucam cię i nie zaszłam w ciążę z Krystianem. Halo, jesteś tam?!
Tak mi sie skojarzyło:
Wychodzi koleś ze sklepu z najnowszym ajfonem. Odruchowo wkłada go do tylnej kieszeni, po chwili podchodzi do samochodu. energicznie do niego wsiada i słyszy: CHRRRRRUP! zamarł w bezruchu, w kilka sekund się spocił i nerwowo powtarza do siebie:
- oby to był kręgosłup. oby to był kręgosłup...
Wychodzi koleś ze sklepu z najnowszym ajfonem. Odruchowo wkłada go do tylnej kieszeni, po chwili podchodzi do samochodu. energicznie do niego wsiada i słyszy: CHRRRRRUP! zamarł w bezruchu, w kilka sekund się spocił i nerwowo powtarza do siebie:
Może żyje i jest roślinką a jego panna wysyła mu foty jak się bawi chodzi pracuje a on w sufit się patrzy i schabowego przez rurkę
Czy ten typ skoczył za telefonem?
Samobój odwalony z fikołkiem. Ci wyżej to niezłe myślenie typowych pozerów- srajfonik ważniejszy niż życie.
Geraldinio napisał/a:
Tak mi sie skojarzyło:
Też widziałem ten odcinek HRejterów.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów