📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
za mocne na harda
po co ta emotikona " idz pan w chuj"?. od kurwy ludzi to wstawia w tematach, nawet gdy nie ma to najmniejszego sensu. To jakaś tradycja, symbol jakiś, czy może uznawane jest to za szalenie zabawne, tylko ja, nie łapię tego żartu?
mopet napisał/a:
po co ta emotikona " idz pan w chuj"?. od kurwy ludzi to wstawia w tematach, nawet gdy nie ma to najmniejszego sensu. To jakaś tradycja, symbol jakiś, czy może uznawane jest to za szalenie zabawne, tylko ja, nie łapię tego żartu?
Tak żeby gimby zrozumiały że tekst przed tym obrazkiem jest nie na poważnie, ale chyba sie nie udało ;]
Gellu napisał/aGellu napisał/a
A może nadaje się do: Modyfikacje ciała, samookaleczenia, masochizm
- ekstremalny piercing i samookaleczenia, ludzie czerpiący przyjemność z zadawania bólu samemu sobie
Lub też do działu hard z seksem bo jak to autor napisał jest to
Cytat:
Byłeś kiedyś w ogóle na hardzie? -.-
A może nadaje się do: Modyfikacje ciała, samookaleczenia, masochizm
- ekstremalny piercing i samookaleczenia, ludzie czerpiący przyjemność z zadawania bólu samemu sobie
Lub też do działu hard z seksem bo jak to autor napisał jest to
Cytat:
Chyba każdy wie gdzie taki paluszek przeważnie się znajdujePalec grzebalec
palcówkę sobie robiłeś?
był u szefa na rozmowie i akurat usiadł
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów