📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
kurwa a te debile się patrzą, przecież są silniejszy, powinni wyrwać jej te nożyczki i wyruchać. Szkoda takiej laski
BundyR napisał/a:
kurwa a te debile się patrzą, przecież są silniejszy, powinni wyrwać jej te nożyczki i wyruchać. Szkoda takiej laski
Na chuj wyrywać? Jak się trochę wykrwawi to nie będzie miała siły się bronić
Tak serio to kitajce to są dzikusy. Należało podejść dać jej na odlew z liścia w pysk i zabrać jej te nożyczki.
-Ernest Hemingway
Tak serio to kitajce to są dzikusy. Należało podejść dać jej na odlew z liścia w pysk i zabrać jej te nożyczki.
Należało podejść dać jej na odlew z liścia w pysk i zabrać jej te nożyczki.
BundyR napisał/a:
Wy mnie wszyscy macie tutaj za debila ale chyba jako jedyny myślę logicznie.
Kurwa człowieku jeden z drugim. Ryzykować własne życie? Bo jakaś pizda się kaleczy? Skoro dla niej jej własne życie nie ma wartości to twoje też nie ma żadnej.
Podejdziesz zabrać i co jak ci kurwa te nożyczki czy tam nóż czy chuj wie co ma zajebie pod żebro?
No kurwa widziałem wystarczająco dużo filmików z księciem na białym rumaku ratującym damy z opresji na sadolu aby wiedzieć jak skończyć swoje życie w 30 sekund.
Pierdu pierdu między bogiem a prawdą... Jak ktoś chce się zabić robi to z przytupem publicznie tak żeby się nie dało odratować, albo w zaciszu domowym. Taka pokazówka to efekt narko albo ostatni głupi krzyk o pomoc. Puki ciepła puty śliska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów