18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Godie87 2023-06-27, 22:52
" Panie sędzio, to były sekundy..."

" Panie sędzio, to były sekundy..."
Zgłoś
daniel1040 2023-06-27, 22:55 5
vengo napisał/a:

Sami widzicie, jak potrzebna jest kara śmierci.
Natychmiastowe wykonanie, żadnych sędziów, biegłych, chuj wie czego.
Lina na łeb, krzesło i nie pierdolimy się w żadne koszta.
Wyrwać chwasta, bo nie rokuje.

Tylko słaby ekonomista marnuje dobre zasoby - może ja coś zaproponuję, pozbawienie statusu człowieka zamiast kary śmierci?
Takiego "chwasta" wtedy można by za miskę ryżu i 3l wody dziennie zatrudnić do najgorszych robót, tak iswego rodzaju "chain gang" ale o wiele gorszy.
Zamiast zabijać, zdehumanizować i do końca życia ma zapierdalać - czy to w kamieniołomie czy to przy budowie dróg czy przy materiałach radioaktywnych.
Karą o wiele gorszą jest zapracowanie kogoś na śmierć (skoro nie jest człowiekiem to można stosować biczowanie itp) niż zabić i mieć spokój.
Zgłoś
krolikosus 2023-06-27, 22:57
Ale sie oglądającemu odjebało po oranżadzie
Zgłoś
Geraldinio 2023-06-27, 23:13 4
vengo napisał/a:

Nie znasz motywów, historii zdarzenia itp. od tego są sądy, nie samosądy. A może ta kobieta zabiła mu dzieci i groziło jej 25 lat, a po 15 wyjdzie za dobre sprawowanie? wtedy na miejscu kolesia nie byłbym tak łagodny i humanitarny.
Zgłoś
kakalos 2023-06-27, 23:13 1
zabawa w walcowanko, pytanie czy nie szkoda mu auta ?!
Zgłoś
to_tylko_on 2023-06-27, 23:23 3
vengo napisał/a:

Nie. Jeżeli będzie tak jak piszesz to będziemy mieli tutaj Afrykę i publiczne murzyńskie lincze rodem z innych filmików na tym portalu.
Chyba, że sam jesteś murzynem wtedy ok, natury nie oszukasz.
Zgłoś
silwerbalk 2023-06-27, 23:47 1
8 mil miasto i nie ma kto wyjść i wyjebać mu buta na czoło .... każdy komentuje ale nikt nie weźmie i nie wyjdzie i nie wyjebie typa ...szczególnie jak wysadl dwa razy i poprawiał swoją robotę ....
Zgłoś
Kaczor_Donald 2023-06-28, 0:44 1
Może teściowa
Zgłoś
0dbytBiskupa 2023-06-28, 0:56 2
htr83 napisał/a:

Żółte małpy mają takie prawo, że jak kogoś potrącisz i spowodujesz u niego kalectwo to potem musisz mu do końca życia opłacać leczenie. Dlatego czasami zdarza się że sprawca wraca, aby dobić ofiarę.

I woli siedzieć za morderstwo? Ja rozumiem, gdzieś na zadupiu, bez świadków, ale w mieście? Bez sensu.

Clistwood napisał/a:

Myślę, że ten filmik- warty obejrzenia, rozwieje wątpliwości. Taka przypadłość także naszego byłego bloku sowieckiego także

Pamiętam dobrze te nowobogackie klimaty pod koniec lat 90-tych. Niestety, takie numery odstawiali również moi koledzy. Czułem niesmak, ale milczałem, bo co było robić...
Zgłoś
JebacPiSForever 2023-06-28, 1:07
Pewnie kontrola podwozia i ciśnienia w oponach w wersji ping pong.
Zgłoś
Akki11 2023-06-28, 1:49
No jak się na automacie nie umie jeździć to tak jest, weź tu tymi ich krzaczkami biegi opisz
Zgłoś
Adrian92 2023-06-28, 3:28 2
Dokładnie 2 minuta to moment w którym osoba z drugiego auta mogła wyjść i chłopa powstrzymać.
Czy bierność w obecnym świecie mnie dziwi? Wcale, pewnie zatrzymał sie i kręcił film na tik toka.
Zgłoś
dawidk698 2023-06-28, 3:35
Na końcu dzwoni : „halo policja ? Chyba kogoś potrąciłem ” xddd

vengo napisał/a:

Niee , bez sensu xd na co wtedy by szły nasze podatki ??? Chyba nie na ulepszanie infrastruktury publicznej xd
Zgłoś
TerazPolska123 2023-06-28, 5:16 3
vengo napisał/a:

chuja prawda, znajomy znajomego po 25 latach związku został porzucony, to co jego była zrobiła i robi nadal zasługuje na takie właśnie potraktowanie jak na filmie
psychopatka, oszustka, złodziejka, kłamliwa bezwzględna pochwa do utylizacji
a on całe życie ją kochał, na rozprawie dowiedział się że nie planowała z nim związku
Zgłoś
Antoni79 2023-06-28, 5:45 1
Wendigo napisał/a:

Co za bzdury myślisz, że z automatu ktoś po alkoholu jest winny spowodowania wypadku?

Jest, czy nie jest, w Polsce zawsze przypisuje się winę osobie z promilami. Tłumaczy się to zaburzeniami refleksu, że po trzeźwemu może by uniknął.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem