Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sami widzicie, jak potrzebna jest kara śmierci.
Natychmiastowe wykonanie, żadnych sędziów, biegłych, chuj wie czego.
Lina na łeb, krzesło i nie pierdolimy się w żadne koszta.
Wyrwać chwasta, bo nie rokuje.
Tylko słaby ekonomista marnuje dobre zasoby - może ja coś zaproponuję, pozbawienie statusu człowieka zamiast kary śmierci?
Takiego "chwasta" wtedy można by za miskę ryżu i 3l wody dziennie zatrudnić do najgorszych robót, tak iswego rodzaju "chain gang" ale o wiele gorszy.
Zamiast zabijać, zdehumanizować i do końca życia ma zapierdalać - czy to w kamieniołomie czy to przy budowie dróg czy przy materiałach radioaktywnych.
Karą o wiele gorszą jest zapracowanie kogoś na śmierć (skoro nie jest człowiekiem to można stosować biczowanie itp) niż zabić i mieć spokój.
Nie znasz motywów, historii zdarzenia itp. od tego są sądy, nie samosądy. A może ta kobieta zabiła mu dzieci i groziło jej 25 lat, a po 15 wyjdzie za dobre sprawowanie? wtedy na miejscu kolesia nie byłbym tak łagodny i humanitarny.
Nie. Jeżeli będzie tak jak piszesz to będziemy mieli tutaj Afrykę i publiczne murzyńskie lincze rodem z innych filmików na tym portalu.
Chyba, że sam jesteś murzynem wtedy ok, natury nie oszukasz.
Żółte małpy mają takie prawo, że jak kogoś potrącisz i spowodujesz u niego kalectwo to potem musisz mu do końca życia opłacać leczenie. Dlatego czasami zdarza się że sprawca wraca, aby dobić ofiarę.
I woli siedzieć za morderstwo? Ja rozumiem, gdzieś na zadupiu, bez świadków, ale w mieście? Bez sensu.
Myślę, że ten filmik- warty obejrzenia, rozwieje wątpliwości. Taka przypadłość także naszego byłego bloku sowieckiego także
Pamiętam dobrze te nowobogackie klimaty pod koniec lat 90-tych. Niestety, takie numery odstawiali również moi koledzy. Czułem niesmak, ale milczałem, bo co było robić...
Czy bierność w obecnym świecie mnie dziwi? Wcale, pewnie zatrzymał sie i kręcił film na tik toka.
Niee , bez sensu xd na co wtedy by szły nasze podatki ??? Chyba nie na ulepszanie infrastruktury publicznej xd
chuja prawda, znajomy znajomego po 25 latach związku został porzucony, to co jego była zrobiła i robi nadal zasługuje na takie właśnie potraktowanie jak na filmie
psychopatka, oszustka, złodziejka, kłamliwa bezwzględna pochwa do utylizacji
a on całe życie ją kochał, na rozprawie dowiedział się że nie planowała z nim związku
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów