📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak właśnie trzeba walczyć z otyłością
pierdolona chińska znieczulica
Wie, ze jak będzie zyc to bedzie musial do konca zycia jej placic, dlatego zrobil tak jak na filmiku.
On Rozjeździł wiec ona nie rozchodzi
Sami widzicie, jak potrzebna jest kara śmierci.
Natychmiastowe wykonanie, żadnych sędziów, biegłych, chuj wie czego.
Lina na łeb, krzesło i nie pierdolimy się w żadne koszta.
Wyrwać chwasta, bo nie rokuje.
Natychmiastowe wykonanie, żadnych sędziów, biegłych, chuj wie czego.
Lina na łeb, krzesło i nie pierdolimy się w żadne koszta.
Wyrwać chwasta, bo nie rokuje.
Filmik złoto, materiał godny tego portalu i mówię to jak najbardziej w pozytywnym znaczeniu tego słowa Sztos! Oglądałem trzy razy. Zimniutkie piweczko leci
Żółte małpy mają takie prawo, że jak kogoś potrącisz i spowodujesz u niego kalectwo to potem musisz mu do końca życia opłacać leczenie. Dlatego czasami zdarza się że sprawca wraca, aby dobić ofiarę.
chińczyki to jednak inna nacja. typ rozmaśla człowieka przez x minut i nikt nie przyjdzie z pomocą. stracony naród
Myślę, że ten filmik- warty obejrzenia, rozwieje wątpliwości. Taka przypadłość także naszego byłego bloku sowieckiego także
PanPstrokaty napisał/a:
chińczyki to jednak inna nacja. typ rozmaśla człowieka przez x minut i nikt nie przyjdzie z pomocą. stracony naród
Stracony? Przeca tam się mnożą na potęgę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów