📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wendigo napisał/a:
Co za bzdury myślisz, że z automatu ktoś po alkoholu jest winny spowodowania wypadku?
Tak, w Polsce możesz nie spowodować wypadku, ale jak piłeś to twoja wina.
Rozumiem nie lubić kiblarzy, ale to już jest przesada.
Chłop był w szoku
Hahaha prawdziwy kutas, kitajce to jednak podludzie
Więcej takich filmów na sadolu, coś pięknego.
Więcej takich filmów na sadolu, coś pięknego.
"Przyczyną takiego stanu rzeczy jest chiński kodeks drogowy, który przewiduje wysoką, jednorazową grzywnę za śmierć pieszego. Gdyby pieszy przeżył, kierowca zostałby obarczony kosztami leczenia i rehabilitacji, które trzeba wypłacać często aż do śmierci swoich ofiar. Szybka kalkulacja pozwala stwierdzić, że lepiej jest zapłacić mandat w wysokości od 30 000 do 50 000 dolarów, niż ponosić koszty liczone niejednokrotnie w milionach. Chińskie media podają, że jedna z ofiar przez 23 lata życia dostała już 400 000 dolarów za opiekę po wypadku drogowym, a ta kwota wciąż rośnie"
"W Chińskim Internecie można znaleźć nagranie pochodzące z 2008 roku, gdzie to kierowca białego Passata potrąca 64-letnią kobietę. Po wypadku wbija wsteczny bieg i dodaje gazu. Na nagraniu widać wyraźnie, że z premedytacja przejeżdża kilka razy po ciele kobiety po czym odjeżdża. Dzięki niezbitym dowodom kierowca został zatrzymany. Sąd wymierzył mu karę trzech lat pozbawienia wolności za „zaniedbanie” a nie za umyślne czy nawet nieumyślne spowodowanie śmierci. Podczas apelacji tłumaczył, że myślał, że przejechał po torbie na śmieci, a nie człowieku. Sąd uwzględnił to tłumaczenie i… wymierzył mu karę grzywny"
"W Chińskim Internecie można znaleźć nagranie pochodzące z 2008 roku, gdzie to kierowca białego Passata potrąca 64-letnią kobietę. Po wypadku wbija wsteczny bieg i dodaje gazu. Na nagraniu widać wyraźnie, że z premedytacja przejeżdża kilka razy po ciele kobiety po czym odjeżdża. Dzięki niezbitym dowodom kierowca został zatrzymany. Sąd wymierzył mu karę trzech lat pozbawienia wolności za „zaniedbanie” a nie za umyślne czy nawet nieumyślne spowodowanie śmierci. Podczas apelacji tłumaczył, że myślał, że przejechał po torbie na śmieci, a nie człowieku. Sąd uwzględnił to tłumaczenie i… wymierzył mu karę grzywny"
Bez sensu się czepiacie gościa. Przecież widać, że po potrąceniu wsiadł do samochodu, pewnie dzwonił na policję/pogotowie i tam musiał się odbyć taki dialog:
— Halo! Pogotowie? Potrąciłem jednośladowca! [tu pada nazwa boga, w którego wierzy kierujący samochodem], chyba go zabiłem! Co robić?!
— Proszę się uspokoić - w słuchawce dał się słyszeć opanowany ton pełen profesjonalizmu - przede wszystkim proszę się upewnić, czy na pewno jednośladowiec nie żyje.
— Proszę poczekać – powiedział kierowca [tu reszta filmu i pod jego koniec:]
— Tak, teraz na pewno nie żyje, co mam robić? — zapytał kierowca samochodu...
— Halo! Pogotowie? Potrąciłem jednośladowca! [tu pada nazwa boga, w którego wierzy kierujący samochodem], chyba go zabiłem! Co robić?!
— Proszę się uspokoić - w słuchawce dał się słyszeć opanowany ton pełen profesjonalizmu - przede wszystkim proszę się upewnić, czy na pewno jednośladowiec nie żyje.
— Proszę poczekać – powiedział kierowca [tu reszta filmu i pod jego koniec:]
— Tak, teraz na pewno nie żyje, co mam robić? — zapytał kierowca samochodu...
vengo napisał/a:
Sami widzicie, jak potrzebna jest kara śmierci.
Natychmiastowe wykonanie, żadnych sędziów, biegłych, chuj wie czego.
Lina na łeb, krzesło i nie pierdolimy się w żadne koszta.
Wyrwać chwasta, bo nie rokuje.
Sami widzicie jak potrzebna jest edukacja. Zwłaszcza jak takie prymitywy maja dostęp do internetu a być może kiedyś wasze dziecko trafi na ta strone i zobaczy zlot debili w komentarzach.
Taki świat chce nam zafundować Konfederacja. Za wszystko płacisz. Nie ma ZUS, nie ma emerytur, nie ma ubezpieczeń OC, pomocy społecznej, Kodeksu Pracy, minimalnej krajowej, darmowej służby zdrowia, oświaty. Przeżywa najsilniejszy, najbardziej bezwzględny.
W Wielkiej Brytanii, w Irlandii Północnej jest odwrotnie. Są powszechne ubezpieczenia, chyba nawet obowiązkowe i każdy olewa służbę zdrowia, która praktycznie nie istnieje. Oparta jest na paracetamolu. Wszyscy są szczęśliwi, bo w razie czego wypłaca się polisę.
W Wielkiej Brytanii, w Irlandii Północnej jest odwrotnie. Są powszechne ubezpieczenia, chyba nawet obowiązkowe i każdy olewa służbę zdrowia, która praktycznie nie istnieje. Oparta jest na paracetamolu. Wszyscy są szczęśliwi, bo w razie czego wypłaca się polisę.
motylekwbrzuchu napisał/a:
Tak właśnie trzeba walczyć z otyłością
Ja pierdole, jaki ty musisz być głupi w rzeczywistości, w głowie się nie mieści
W Chinach lepiej zabić jak płacić odszkodowanie ofiarze.
vengo napisał/a:
To jest odpowiedni rodzaj kary.
vengo napisał/a:
to są chiny to tak tam działa to no problem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów