Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Sami widzicie jak potrzebna jest edukacja. Zwłaszcza jak takie prymitywy maja dostęp do internetu a być może kiedyś wasze dziecko trafi na ta strone i zobaczy zlot debili w komentarzach.
Odpowiedzialny rodzic konfiguruje urządzenia przekazane dziecku jak i sieć domową tak, aby nie miało możliwości wejścia na tego typu strony.
Sami widzicie, jak potrzebna jest kara śmierci.
Natychmiastowe wykonanie, żadnych sędziów, biegłych, chuj wie czego.
Lina na łeb, krzesło i nie pierdolimy się w żadne koszta.
Wyrwać chwasta, bo nie rokuje.
Po co lina po co krzesło, skoro elegancko samochodem to zrobił. Bez sensu.
Nie zawsze uproszczenia są złotym środkiem. Załóżmy, że ten rozjechany "ktoś" na twoich oczach zamordował ci najbliższą osobę w bestialski sposób. Sąd z braku dowodów uniewinnił. Ty się mścisz w taki właśnie sposób. Uważałbyś się po tym za chwasta? Czy może jednak potrzebny jest sąd a nie od razu gałąź?
Ja pierdole, jaki ty musisz być głupi w rzeczywistości, w głowie się nie mieści
Zamiast tak pierdolić, lepiej byś się wziął za siebie
Połamanego leczyć ? w chinach to i 2 000 000 może być mało , do tego dożywotnia renta od sprawcy wypadku.
Co wybieracie ?
I ty wykopujesz krzesło z pod nóg, damy ci na miesiąc 10zł więcej niż twoja średnia miesięczna z roku. I tak do emeryturki. Bierzesz?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów