📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
przynajmniej przez jakiś czas miejsce parkingowe dla inwalidów będzie wolne
miętowy opłatek
Wykonana w całości z agawy "Pińas" lub anannasa, patrona jest w pięciu wariantach: srebrny, Anejo, Reposado, Gran Patrón Platinum i Gran Patrón Burdeos. Ma najszybszy wzrost sprzedaży wszelkich tequila w Stanach Zjednoczonych.
Na filmiku jest Srebrny
Wykonana w całości z agawy "Pińas" lub anannasa, patrona jest w pięciu wariantach: srebrny, Anejo, Reposado, Gran Patrón Platinum i Gran Patrón Burdeos. Ma najszybszy wzrost sprzedaży wszelkich tequila w Stanach Zjednoczonych.
Na filmiku jest Srebrny
Co za debil szkoda trunku a ja bym to sobie na spokojnie rozpił spoglądając na sadistic.pl
smakosz i romantyk w jednym
rzygać )
rzygać )
biedna laska, cała w rzygach...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów