📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
To śrut czy kulka z łożyska?
Hasta la vista, baby
m.youtube.com/watch?v=3DHCv5EYN3M&pp=ygUVdGVybWluYXRvciBlZGl0IHBob25r
Wolverine pierdolony.
Bo pewnie najpierw wyciągał śruty z dupska.
Śrut jest ołowiany, magnes by nie przyciągał.
AlexUnder napisał/a:
Śrut jest ołowiany, magnes by nie przyciągał.
Nie pierdol.
Coś tam słyszałeś, coś może widziałeś, a nadal huja wiesz. Śrut może być wykonany z wielu stopów, a w dużej mierze jest pozyskiwany ze zwyklego metalu. Ten na filmie na pewno jest ołowiany
Tak jak Twój łeb zakuty w ołowianą czapeczkę.
Aż mi się przypomniało...
Kiedyś przyjebałem się delikatnie łukiem brwiowym w blachę. Krew się lała, ale kto by się tam przejmował. Wytarłem i poszedłem dalej. Kilka miesięcy później, kiedy po tej ranie śladu już nie było, w tym samym miejscu zrobił mi się pryszcz. Wycisnąłem, a co!
Wiecie co było w środku? Kawałek kości! Serio serio, uchrupnięty kawałek kości. Maleńki, o nieregularnych krawędziach. Pod palcem faktycznie w tym miejscu czuć nierówność.
No cóż, przyjebałem się mocniej, niż myślałem
Kiedyś przyjebałem się delikatnie łukiem brwiowym w blachę. Krew się lała, ale kto by się tam przejmował. Wytarłem i poszedłem dalej. Kilka miesięcy później, kiedy po tej ranie śladu już nie było, w tym samym miejscu zrobił mi się pryszcz. Wycisnąłem, a co!
Wiecie co było w środku? Kawałek kości! Serio serio, uchrupnięty kawałek kości. Maleńki, o nieregularnych krawędziach. Pod palcem faktycznie w tym miejscu czuć nierówność.
No cóż, przyjebałem się mocniej, niż myślałem
Ciekawe jakie to uczucie wyciągać sobie taką kulkę z ciała magnesem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów