Nie twierdze że lubie ciapatych, ale po wybraniu skrajnych wypowiedzi idotów od nas w stylu "dzieci szukają miłości więc same są sobie winne" wcale nie wyglądałoby to lepiej...
Dokładnie ale problem z tym kto to powiedział jest taki że : jest on JEBANYM PEDOFILEM .
I nijak nie można się ich pozbyć z kościoła bo lobby pedalsko-pedofilskie ma się w tej instytucji dobrze .
Mówi się że papież mógłby coś z tym zrobić ale po pierwsze on ma do powiedzenia tyle samo co komorowski u nas , po drugie jak będzie się za dużo stawiał to się go pozbędą .
Tylko i wyłącznie karanie więzieniem (pedofilców) i wykluczeniem ze społeczności chrześcijańskiej każdego pedofila i pedała może oczyścić wspólnotę od tej zarazy .
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
nosz kurwa a ile tych krucjat było i w jakim celu? 7, z czego 6 aby odzyskać ziemię świętą
a muslimy atakowali Europę cały czas, a to Saraceni, Złota Orda, Tatarzy, Turki i jeszcze parę innych rzeczy... a teraz wpierdalają się pokojowo aby drenować socjal, a jak zaczyna ich być jakieś 5% populacji to zaczynają sobie rościć prawa...
Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.NieWiemZeWiem - typowy przykład Polskiego katolika.
To przeczytaj jego wypowiedz jeszcze raz tylko tym razem ze zrozumieniem .
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Chrześcijaństwo ma dowód istnienia Jezusa jako człowieka któy chodził i mówil ludziom aby kurwa byli do chuja Pana normalni!
Mają taki dowód jak dzisiaj możesz dowieść, że w Polsce żyje Zbyszek, tylko co z tego? Nikt nie poda żadnego dowodu na to, że żyje Zbyszek, syn boga, który łazi po wodzie i wskrzesza ludzi, a o to się rozchodzi. Poza tym, to co mówił Jezus dalekie było od normalności. Żeby nie być gołosłownym:
Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła. I jeśli prawa twoja ręka jest ci powodem do grzechu, odetnij ją i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało iść do piekła.
Gdyby chrześcijanie słuchali swojego 'mesjasza' to wszyscy by chodzili bez oczu, bez rąk i bez języków!
A co do tematu, to mało jest w zachodnim świecie nawiedzonych 'naukowców', majacych niezliczone tytuły a mówiące o tym jak to żyjemy we wnętrzu ziemi, ludzi stworzyli kosmici i inne podobne bzdury?
Owszem, jest parę fajnych rzeczy jak na przykład system bankowy, w którym eliminuje się procenty i spekulacje
Widzisz im nie wolno chodzić na dziwki ale pomimo tego że są na swój sposób pojebani to znaleźli i na to rozwiązanie .
Taki ich immam udziela ślubu napalonemu klientowi i dziwce a po wszystkim jak się już narucha na zapas to trzy razy wypowiada że nie jest już jego żoną . No i wszystko jest ok w zgodzie z naukami ałłacha .
Tak więc bank nie nalicza odsetek za pożyczkę ale są za to inne opłaty , które rekompensują brak możliwości naliczenia odsetek .
Pamiętaj że bankowość na całym świecie nie jest instytucją charytatywną i zawsze ale to zawsze znajdzie się sposób aby uzyskać zyski w ten czy inny sposób , naliczając te czy inne opłaty .
"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"Możecie mnie zjebać ale tak sobie myślę że z chrześcijaństwem było podobnie. Też za średniowiecza pierdolili głupoty o płaskiej Ziemi w centrum Wszechświata, a jak ktoś powiedział inaczej dobierali mu się do dupy, wszystko co niezrozumiałe wyjaśniali jakimiś głupotami z książki. Może religia ciapatych też kiedyś dorośnie i odpuści branie bredni Koranu dosłownie. A może rozpierdolą cały świat w imię Allaha. Chuj to wie.
Za średniowiecza ??
"1965 — Kościół rzymskokatolicki unieważnił potępienie Galileusza. Do tego czasu Ziemia była płaska, zaś od tego roku się wybuliła i wypięła na wszystkie naukowe teorie kościoła…"
grzegorj.private.pl/pl/historiakk.html
Chrześcijaństwo to to samo gówno co islam, wywodzi się z tego samego rejonu świata, ponad 1000lat temu wjechali do nas i okupują europę do dziś, islamiści robią dokładnie to samo co KK, zmieniły się tylko metody, bo i czasy są inne.
Chrześcijaństwo miało łatwiej bo nie było w europie jednej silnej religji, do tego władcy sami chcieli do niego przystąpić bo to się opłacało, ułatwiało konatkty handlowe. Mało tego KK był bardziej elastyczny niż islam teraz i dopasował swoje obrządki do lokalnych wierzeń i świąt, aby prostym ludziom łatwiej się było przestawić.
ja (już nie)kudłaty durnowaty reperuje stare gratyTa religia istnieje od kilku tysięcy lat. Przez dłuższy okres swojego istnienia miała dużo wyznawców. Ale dopiero teraz pojawiają się głosy sprzeciwu wobec niej. Oni byli zawsze w Europie. Komu zależy na tym, żebyśmy ich nienawidzili?
Ta "religia istnieje niecałe 1400 lat... Dużo wyznawców miała, ale w Afryce, gdzie dokonywały się podziały na coraz to bardzo radykalne odłamy, uważające pozostałe za heretyckie...(Czego skutkiem jest m. in. wojna w Afganistanie...)
W Europie byli od zawsze, ale nigdy nie było ich więcej niż 1%. (Wyjątek Turcja i inne państwa bałkańskie).
Ale teraz po wprowadzeniu w Eurokołchozie wysokiego socjalu za "taśmowe robienie dzieci" połączonego z otwarciem granic dla imigrantów z południa, ta liczba zaczęła drastycznie wzrastać... Spodobało im się tak bardzo w Europie, że chcą obalić demokracje i wprowadzić Szari'a (które nota bene już istnieje w niektórych dzielnicach uk)
Żaden ze mnie wróż Maciej, ale jak przejdziesz w uk przez dzielnicę muzułmańską: z dziewczyną bez nakrycia głowy lub koło meczetu w krótkich spodenkach, to karty mi mówią, że następnym miejscem twej podróży będzie pobliski szpital...
Jakby nie patrzeć islam jest tych kilka wieków wstecz w stosunku do chrześcijaństwa i jest w tej chwili mniej więcej na poziomie krucjat.
Islam jest i będzie na tym samym poziomie(o ile sie nie zradykalizuje) co był w momencie jego powstania.
A wszystko z tego względu, że wszelkie ruchy reformatorskie z góry są uznawane z heretyckie, a te są wg nich gorsze niż chrześcijanie i żydzi razem wzięci...
Możecie mnie zjebać ale tak sobie myślę że z chrześcijaństwem było podobnie. Też za średniowiecza pierdolili głupoty o płaskiej Ziemi w centrum Wszechświata, a jak ktoś powiedział inaczej dobierali mu się do dupy, wszystko co niezrozumiałe wyjaśniali jakimiś głupotami z książki. Może religia ciapatych też kiedyś dorośnie i odpuści branie bredni Koranu dosłownie. A może rozpierdolą cały świat w imię Allaha. Chuj to wie.
"Co było a nie jest nie pisze się w rejestr..."
To może w ramach tolerancji międzykulturowej cofnijmy się mentalnie o 600 lat, odrzućmy wszystkie zdobycze [s]techniki[/s] szatana, no może z wyjątkiem AK-47 i innych, bo za dobrze się nimi niewiernych zabija...
"Co było a nie jest nie pisze się w rejestr..."
To może w ramach tolerancji międzykulturowej cofnijmy się mentalnie o 600 lat, odrzućmy wszystkie zdobycze [s]techniki[/s] szatana, no może z wyjątkiem AK-47 i innych, bo za dobrze się nimi niewiernych zabija...
Jeszcze jakbyś powiedział co to ma wspólnego z tym co napisałem
Chrześcijaństwo to to samo gówno co islam, wywodzi się z tego samego rejonu świata, ponad 1000lat temu wjechali do nas i okupują europę do dziś, islamiści robią dokładnie to samo co KK, zmieniły się tylko metody, bo i czasy są inne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów