18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Dwarfu 2013-12-01, 9:42 2
Latający Potwór Spaghetti najlepszym Panem i Stwórcą!
Zgłoś
Donencjusz 2013-12-01, 10:18
NieWiemZeWiem - typowy przykład Polskiego katolika.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-12-01, 11:12 1
ktd napisał/a:

Nie twierdze że lubie ciapatych, ale po wybraniu skrajnych wypowiedzi idotów od nas w stylu "dzieci szukają miłości więc same są sobie winne" wcale nie wyglądałoby to lepiej...

Dokładnie ale problem z tym kto to powiedział jest taki że : jest on JEBANYM PEDOFILEM .

I nijak nie można się ich pozbyć z kościoła bo lobby pedalsko-pedofilskie ma się w tej instytucji dobrze .
Mówi się że papież mógłby coś z tym zrobić ale po pierwsze on ma do powiedzenia tyle samo co komorowski u nas , po drugie jak będzie się za dużo stawiał to się go pozbędą .
Tylko i wyłącznie karanie więzieniem (pedofilców) i wykluczeniem ze społeczności chrześcijańskiej każdego pedofila i pedała może oczyścić wspólnotę od tej zarazy .

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
makabrax 2013-12-01, 11:15 1
ło chuj, najlepiej wszystko zwalić na chrześcijan, jacy to źli i w ogóle, bo krucjaty...
nosz kurwa a ile tych krucjat było i w jakim celu? 7, z czego 6 aby odzyskać ziemię świętą
a muslimy atakowali Europę cały czas, a to Saraceni, Złota Orda, Tatarzy, Turki i jeszcze parę innych rzeczy... a teraz wpierdalają się pokojowo aby drenować socjal, a jak zaczyna ich być jakieś 5% populacji to zaczynają sobie rościć prawa...

Post wyraża opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-12-01, 11:15
Donencjusz napisał/a:

NieWiemZeWiem - typowy przykład Polskiego katolika.

To przeczytaj jego wypowiedz jeszcze raz tylko tym razem ze zrozumieniem .

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
ellsworth 2013-12-01, 11:22
NieWiemZeWiem napisał/a:

Chrześcijaństwo ma dowód istnienia Jezusa jako człowieka któy chodził i mówil ludziom aby kurwa byli do chuja Pana normalni!

Mają taki dowód jak dzisiaj możesz dowieść, że w Polsce żyje Zbyszek, tylko co z tego? Nikt nie poda żadnego dowodu na to, że żyje Zbyszek, syn boga, który łazi po wodzie i wskrzesza ludzi, a o to się rozchodzi. Poza tym, to co mówił Jezus dalekie było od normalności. Żeby nie być gołosłownym:
Cytat:

Jeśli więc prawe twoje oko jest ci powodem do grzechu, wyłup je i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało być wrzucone do piekła. I jeśli prawa twoja ręka jest ci powodem do grzechu, odetnij ją i odrzuć od siebie. Lepiej bowiem jest dla ciebie, gdy zginie jeden z twoich członków, niż żeby całe twoje ciało miało iść do piekła.

Gdyby chrześcijanie słuchali swojego 'mesjasza' to wszyscy by chodzili bez oczu, bez rąk i bez języków!

A co do tematu, to mało jest w zachodnim świecie nawiedzonych 'naukowców', majacych niezliczone tytuły a mówiące o tym jak to żyjemy we wnętrzu ziemi, ludzi stworzyli kosmici i inne podobne bzdury?
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-12-01, 11:33
brat.juzef napisał/a:

Owszem, jest parę fajnych rzeczy jak na przykład system bankowy, w którym eliminuje się procenty i spekulacje

Widzisz im nie wolno chodzić na dziwki ale pomimo tego że są na swój sposób pojebani to znaleźli i na to rozwiązanie .
Taki ich immam udziela ślubu napalonemu klientowi i dziwce a po wszystkim jak się już narucha na zapas to trzy razy wypowiada że nie jest już jego żoną . No i wszystko jest ok w zgodzie z naukami ałłacha .

Tak więc bank nie nalicza odsetek za pożyczkę ale są za to inne opłaty , które rekompensują brak możliwości naliczenia odsetek .
Pamiętaj że bankowość na całym świecie nie jest instytucją charytatywną i zawsze ale to zawsze znajdzie się sposób aby uzyskać zyski w ten czy inny sposób , naliczając te czy inne opłaty .

Zgłoś
LaChupacabra 2013-12-01, 11:36 3
Zgłoś
Catacombe 2013-12-01, 12:08
Możecie mnie zjebać ale tak sobie myślę że z chrześcijaństwem było podobnie. Też za średniowiecza pierdolili głupoty o płaskiej Ziemi w centrum Wszechświata, a jak ktoś powiedział inaczej dobierali mu się do dupy, wszystko co niezrozumiałe wyjaśniali jakimiś głupotami z książki. Może religia ciapatych też kiedyś dorośnie i odpuści branie bredni Koranu dosłownie. A może rozpierdolą cały świat w imię Allaha. Chuj to wie.

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
kielek 2013-12-01, 12:28 1
Catacombe napisał/a:

Możecie mnie zjebać ale tak sobie myślę że z chrześcijaństwem było podobnie. Też za średniowiecza pierdolili głupoty o płaskiej Ziemi w centrum Wszechświata, a jak ktoś powiedział inaczej dobierali mu się do dupy, wszystko co niezrozumiałe wyjaśniali jakimiś głupotami z książki. Może religia ciapatych też kiedyś dorośnie i odpuści branie bredni Koranu dosłownie. A może rozpierdolą cały świat w imię Allaha. Chuj to wie.

Za średniowiecza ??
"1965 — Kościół rzymskokatolicki unieważnił potępienie Galileusza. Do tego czasu Ziemia była płaska, zaś od tego roku się wybuliła i wypięła na wszystkie naukowe teorie kościoła…"

grzegorj.private.pl/pl/historiakk.html

Chrześcijaństwo to to samo gówno co islam, wywodzi się z tego samego rejonu świata, ponad 1000lat temu wjechali do nas i okupują europę do dziś, islamiści robią dokładnie to samo co KK, zmieniły się tylko metody, bo i czasy są inne.
Chrześcijaństwo miało łatwiej bo nie było w europie jednej silnej religji, do tego władcy sami chcieli do niego przystąpić bo to się opłacało, ułatwiało konatkty handlowe. Mało tego KK był bardziej elastyczny niż islam teraz i dopasował swoje obrządki do lokalnych wierzeń i świąt, aby prostym ludziom łatwiej się było przestawić.

ja (już nie)kudłaty durnowaty reperuje stare graty
Zgłoś
kTT100 2013-12-01, 12:54
nygas232 napisał/a:

Ta religia istnieje od kilku tysięcy lat. Przez dłuższy okres swojego istnienia miała dużo wyznawców. Ale dopiero teraz pojawiają się głosy sprzeciwu wobec niej. Oni byli zawsze w Europie. Komu zależy na tym, żebyśmy ich nienawidzili?

Ta "religia istnieje niecałe 1400 lat... Dużo wyznawców miała, ale w Afryce, gdzie dokonywały się podziały na coraz to bardzo radykalne odłamy, uważające pozostałe za heretyckie...(Czego skutkiem jest m. in. wojna w Afganistanie...)
W Europie byli od zawsze, ale nigdy nie było ich więcej niż 1%. (Wyjątek Turcja i inne państwa bałkańskie).
Ale teraz po wprowadzeniu w Eurokołchozie wysokiego socjalu za "taśmowe robienie dzieci" połączonego z otwarciem granic dla imigrantów z południa, ta liczba zaczęła drastycznie wzrastać... Spodobało im się tak bardzo w Europie, że chcą obalić demokracje i wprowadzić Szari'a (które nota bene już istnieje w niektórych dzielnicach uk)
Żaden ze mnie wróż Maciej, ale jak przejdziesz w uk przez dzielnicę muzułmańską: z dziewczyną bez nakrycia głowy lub koło meczetu w krótkich spodenkach, to karty mi mówią, że następnym miejscem twej podróży będzie pobliski szpital...

Damundo napisał/a:

Jakby nie patrzeć islam jest tych kilka wieków wstecz w stosunku do chrześcijaństwa i jest w tej chwili mniej więcej na poziomie krucjat.

Islam jest i będzie na tym samym poziomie(o ile sie nie zradykalizuje) co był w momencie jego powstania.
A wszystko z tego względu, że wszelkie ruchy reformatorskie z góry są uznawane z heretyckie, a te są wg nich gorsze niż chrześcijanie i żydzi razem wzięci...

Catacombe napisał/a:

"Co było a nie jest nie pisze się w rejestr..."
To może w ramach tolerancji międzykulturowej cofnijmy się mentalnie o 600 lat, odrzućmy wszystkie zdobycze [s]techniki[/s] szatana, no może z wyjątkiem AK-47 i innych, bo za dobrze się nimi niewiernych zabija...
Zgłoś
SzczawZNasypu 2013-12-01, 14:18 1
A może zamiast bezmyślnie lać szambo w próżnię, to ja bym wszystkim proponował zacząć w wolnych chwilach edukować się i czytać o Islamie, jego historii, dogmatach, zasadach, itd. Uwierzcie mi, jeśli chcecie z czymś walczyć, to najpierw potencjalnego wroga trzeba dobrze poznać, by móc się skutecznie bronić i uderzać w jego czułe punkty. Będzie to o wiele skuteczniejsze niż prężenie muskułów w sieci. Nie zniżajmy się do poziomu pastuchów z pustyni
Zgłoś
Catacombe 2013-12-01, 14:32
kTT100 napisał/a:

"Co było a nie jest nie pisze się w rejestr..."
To może w ramach tolerancji międzykulturowej cofnijmy się mentalnie o 600 lat, odrzućmy wszystkie zdobycze [s]techniki[/s] szatana, no może z wyjątkiem AK-47 i innych, bo za dobrze się nimi niewiernych zabija...

Jeszcze jakbyś powiedział co to ma wspólnego z tym co napisałem

"Obserwowana z bezpiecznej odległości, eksplozja nuklearna jest jednym z najpiękniejszych widoków jakie może zobaczyć człowiek"
Zgłoś
kTT100 2013-12-01, 23:28
Catacombe napisał/a:

Jeszcze jakbyś powiedział co to ma wspólnego z tym co napisałem

Starałem się rozwinąć subiektywnie twoją wypowiedź - dodać swoje 5groszy. By odnieść sie do wypowiedzi kielka:

kielek napisał/a:

Chrześcijaństwo to to samo gówno co islam, wywodzi się z tego samego rejonu świata, ponad 1000lat temu wjechali do nas i okupują europę do dziś, islamiści robią dokładnie to samo co KK, zmieniły się tylko metody, bo i czasy są inne.

Zgłoś
r................l 2013-12-02, 0:50
cytat z top komentarza: "Chrześcijaństwo ma dowód istnienia Jezusa" co za kurwa idiota.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów