📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up: a i owszem, to, że Jezus istniał i chodził po ziemi jest potwierdzone przez historyków. Inna sprawa to te wszystkie rzekome cuda, ale to, że taka postać istniała jest udowodnione. I choć nie jestem katolikiem, to od Jezusa proszę mi się odpierdolić. Facet chciał dobrze, wyszło jak zawsze.
wskaż źródła historyczne które mówia o istnieniu jezusa. chętnie sie z nimi zapoznam.
@up
wejdź sobie na jezushistoryczny.pl i sprawdź :]
wejdź sobie na jezushistoryczny.pl i sprawdź :]
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów