Rock.Ta religia istnieje od kilku ty sięcy lat. Przez dłuższy okres swojego istnienia miała dużo wyznawców. Ale dopiero teraz pojawiają się głosy sprzeciwu wobec niej. Oni byli zawsze w Europie. Komu zależy na tym, żebyśmy ich nienawidzili?
pffffffffffffffffffffff hahahahahahahahahahahahahahahahaahha hahahahahahahahahhaha aaaaaaaahahahahahahahahahhahahahahahahahahhahaha aaaaaaaaa tfuuuuuuuu tfu tfu tfuuuuu pfffff hahahahahah kurwa czekaj czeaj tfuuupffff hahahahahahahahahhahaha hahahahaha kurwa! nie mogę hahahahahaha nie hahahahahahahah kur hahahahahahaha wa hahahahahahha pfff hahahah ty ciapaty? jakie tysiące lat ahahahahahahahaha kurwa czekaj sikam w gacie hahahahahahahhaha ja pierdole mój brzuch.
Po pierwsze islam powstał z sekty który rozkradł święte rzeczy z chrześcijaństwa i judaizmu(każdy były muzułmanin ci to powie) islam powstał kilkaset lat później niż chrześcijaństwo czyli najpierw byli żdzi potem chrześcijanie a potem psychole muzułmanie. Islam powstał jako sekta przez psycholi z pustyni mając wymówkę na różne rzeczy, ie było to kontrolowane a przez to że na pustyni jest pełno oszłomów biedaków łatwo to łykneli dlatego tak szybko chrześcijaństwo było wyparte z afryki północnej. Islam nie ma żadnych dowodów na mohameta, żadnych relikwi itp. Chrześcijaństwo ma dowód istnienia Jezusa jako człowieka któy chodził i mówil ludziom aby kurwa byli do chuja Pana normalni! a nie jakaś popierdolona zwierzyna na piaskach! Co do jego mocy itp. to oczywiście nie ma dowodów i sam w to nie wierzę. Wierzę jedynie że coś jest po śmierci i w człowieka który chciał aby ludzie byli lepszyi ludźmi dla innych itp. Ale jak widze taki nygusów śmierdzących zapierdalających moje składki z państwowego budżetu to mi się maczeta w nogawce otwiera!
A teraz proszę zgiń na ulicy przez pijanego kierowcę a nie jakaś niewinna osoba
Nie wiem do jakiego, może to że są pojebani? Mamy kurwa 21 wiek astronauci kilkanaście lat temu srali na księżycu, teraz srają w atmosferze a ty mówisz, że krucjaty chrześcijańskie , które były gdy gówno wylewało się przez okno, listy wysyłało się gońcami,wycieczki do biedronki jechało się konno i trwało to kilka dni, rycerze walczyli mieczami są podobne do tego co odpierdalają teraz muzułmanie? Że ich rozwój religi będzie i jest podobny do naszego? No to kurwa za 600 lat rozumiem że stientolodzy będą wysadzać się w promach kosmicznych w imię Boga spaghetti? nie no kurwa chyba nie teges. Jestem najebany bo andrzejki(Pozdrawiam Andrzejów!) Każdy papież publicznie przepraszał za co się stało,nawoływanie do polepszania świata,szanowanie życia swojego innych,tlerancja kurwa są caritasy itp, wszedzie gdzie widze pomoc do drugiego człowieka zawsze widzę pod brodą ten kurwa biały kołnierzyk księdza. Każdy przywódzca islamski wzywa do niszczenia zachodu,gwłacenia niewiernych kobiet,zero przeprosin za 11.01, tańce hulańce za każdym udanym atakiem terrorystycznym,kamieniowanie kobiet,obrzedzaie ich bez zgody,wysadzenie pomników buddy w arabii i to kurwa w polsce jak w europie jest moda na pocisk katolików?!
"kurwa no nie, no po prostu kurwa no nie Boże czy ty to widzisz"
Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!Każdy papież publicznie przepraszał za co się stało,nawoływanie do polepszania świata,szanowanie życia swojego innych,tlerancja k***a są caritasy itp, wszedzie gdzie widze pomoc do drugiego człowieka zawsze widzę pod brodą ten k***a biały kołnierzyk księdza.
Ja pierdolę 23 lata i już moherowe zwyrodnienie szarej masy pod kopułą
Mamy kurwa 21 wiek astronauci kilkanaście lat temu srali na księżycu, teraz srają w atmosferze a ty mówisz, że krucjaty chrześcijańskie , które były gdy gówno wylewało się przez okno, listy wysyłało się gońcami,wycieczki do biedronki jechało się konno i trwało to kilka dni, rycerze walczyli mieczami są podobne do tego co odpierdalają teraz muzułmanie?
Zwróć uwagę że w na bliskim wschodzie są miejsca gdzie dalej się wylewa gówno przez okno, po wodę jeździ się kilka dni no może nie konno ale na wielbłądach a prawo egzekwuje się na publicznym placu maczetą, jest tam masa ciemnego bydła która dalej wierzy że zaćmienia słońca i księżyca to sprawy boskie a kilku cwaniaczków umiejętnie umie nimi kierować coś jak biskupi i papież naszego średniowiecza. Według mnie Damundo dobrze porównał to do krucjat. Kiedy zaczną robić egzekucje bronią palną będą na etapie europy z czasów II WŚ
NON SERVIAM !Anyway, cieszy mnie to, że mieszkam w kraju o skrajnie nieprzychylnym nastawieniu do obcych. Możemy witać kogoś jako gościa ale jak chce tu zabrać swoją nieróbską familię i ciągnąć zasiłki to niech wypierdala. Zresztą podobnie jak z rodakami Polakami. Jeśli możesz pracować ale tego nie robisz, to też wypierdalaj, nie wiem dokąd, ale wypierdalaj. Wbrew ogólnemu gadaniu pracy jest mnóstwo, tylko, że niektórym się nie chce.
Trochę nie na temat, ale to przecież sadol
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów